Edgars ([info]apelsiins_) wrote on November 7th, 2013 at 03:38 am
Es redzu tevī to informācijas trūkumu, kas arī man lika tieši šādi te domāt, agrāk. Arī par gaļu. Nē, organismam gaļu nevajag gan. Vienīgais, kas no gaļas organismam varētu būt vajadzīgs ir proteīns, bet es nepārāk sen un sev par sarūgtinājumu atklāju, ka proteīnu no gaļas mūsu organismi nemaz tik labi neasimilē.

Anyway - tev vajadzētu izlasīt pāris labas grāmatas par šīm lietām, jo es tagad redzu, ka tev no paaudzes paaudzē nodotā nepareiz informācija baigi traucē. Varu ieteikt grāmatu Ķīnas Pētījums. Ārsts un arī slavens zinātnieks ir sarakstījis un tā ir bāzēta nevis uz minējumiem, bet 20 gadus ilgiem zinātniskiem pētījumiem. Tieši tas arī šeit ir. Pierādījumi. Nevis, kā tu apgalvo, ka tas viss ir minējumi un pierādījumu nav. Turklāt es jau arī pirms tam biju sācis nedaudz par lietām aizdomāties un biju vismaz pie dažiem secinājumiem nonācis arī tīri ņemot veselo saprātu palīgā. Nezinu, vai spēšu tevi pārliecināt, bet kā saka - nav aklāka cilvēka par to, kurš negrib redzēt un nav kurlāka cilvēka par to, kurš negrib dzirdēt.

Es tiešām tev redzu tieši to pašu attieksmi, kāda man bija agrāk, kad es nebiju padziļināti šo visu sācis pētīt, interesēties un censties arī loģiski izprast, turklāt vēl prātā esot visai tai informācijai un domāšanai, kāda mums ir no iepriekšējām paaudzēm nodota.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.