ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - Komentāri
antikrists
šito man viens cilvēks atsūtīja ;))


Vēstule Ziemassvētku vecītim

Dārgais Ziemassvētku vecīti!
Tā laikam Tev nav pierasta lieta saņemt vēstules šādā dienā, otrajā janvārī, bet es gribētu noskaidrot kādu domstarpību, kas radusies mūsu starpā.
Pagājušā mēneša sākumā es Tev uzrakstīju vēstuli, kurā palūdzu no Tevis velosipēdu, elektrisko dzelzceļu, skrituļslidu pāri un futbolista formu. Visu gadu es mācījos kā vājprātīgs, un man bija labākās atzīmes ne tikai klasē, bet arī visā skolā.
Goda vārds, neviens neuzvedās tik labi kā es pret vecākiem, brāļiem un draugiem. Es pastāvīgi skrēju uz veikalu un pat divas reizes palīdzēju večiņai pāriet pāri ielai. Nav palicis neviens labs darbs, ko es nebūtu izdarījis.
Un kāda mārrutka pēc Tu man atnesi šito debīlo krūzīti, idiotisko svilpīti un to pretīgo, atbaidošo zeķu pāri? Ko Tu, āpsi, vispār esi no sevis iedomājies, šādi liekot man visu gadu uzvesties un atstājot visu šo mēslu čupu zem eglītes? Un kā ņirgājoties, Tu atnesi tāāāāādu dāvanu kaudzi tam kretīnam, kas dzīvo kaimiņu mājā, ka viņš ar tām visām pat pa durvīm nevarēja ieiet?
Tā ka nemaz neiedomājies nākamgad bāzt savu resno smirdīgo pakaļu man pie loga! Es Tevi turpat uz vietas izdrāzīšu, ar akmeņiem nomētāšu tavus apdirsušos briežus tā, ka viņi aizbēgs no Tevis, un Tev kājām nāksies iet atpakaļ uz savu nedataisīto Ziemeļpolu apmēram tāpat kā man, jo Tu man neuzdāvināji to nolādēto velosipēdu!
Ej dirst, Ziemassvētku vecīt! Šogad Tu tiešām uzzināsi, cik es slikts varu būt, Tu, resnais, taukainais, smirdīgais briežu drātētājs!

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930