ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - Komentāri
antikrists
.vēl par ēšanu
patiesībā, tanī http://www.kursuzsauks.lv dažas tās ēstuves pie sadaļas "ātri un lēti" šķiet galīgi ne pa tēmu ieliktas. piemēram, kautkāds "Olē", kur Samaksājot ne vairāk kā 3 Ls, šeit iespējams šķīvi pieblīvēt ar prasmīgi pagatavotiem ēdieniem. iespējams, ka tikai man tā liekas, bet nu 3 ls par ātrajām pusdienām NAV lēti (lai gan nu, vecrīga, centrs, blabla..).
lēta, manuprāt, bija viena ēstuve uz Čaka ielas (nosaukumu neatceros), netālu no Matīsa ielas krustojuma. laikam krievu gaumē domāta, ēdienkartē viņiem bija zupiņas kaukādas (tipa pupiņu, soļankas), pankūkas, pelmeņi, pīrādziņi (baigi garšīgie, manuprāt) un, kas man visvairāk patika - pelēkie zirņi ar speķi pa 40 saņiem. un nevis tādi, kas izķekselēti no konserva (ir arī tādi varianti redzēti), bet normāli. un speķis arī pareizais :) un vēl kaukādi bik zaļumi pa virsu uzkaisīti. man ļoti garšoja un paēst no tās porcijas arīdzan bija iespējams.

vismaz labi, ka tas vortāls ir pieminējis "Pelmeņus", "Sievasmātes pīrādziņus" un "Šefpavāru Vilhelmu" :)

un vispār vislētākā un sakarīgākā iestāde ir "Cepelīni" Liepājā - te var pierīties sakarīgas pusdienas, samaksājot arī nedaudz virs lata. vienreiz vasarā tur biju, cik nu atceros, tad cenu politika bija ļoti pieņemama :)

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930