ieraksti draugi kalendārs par mani atpakaļ atpakaļ tālāk tālāk
σ_σ - Komentāri
antikrists
zini, varbūt tomēr iztiec bez šitiem "sievietes to un sivietes šito" tipa uzbraucieniem? sāk jau besīt.
protams, paldies tev par padomiem un tā, BET..

jā, labi neesmu es fizikas ģēnijs un nau man doktora grāds korķu ieskrūvēšanā un tādā garā, bet nu zini, nevajag jau mani uzreiz te nostādīt kā galīgi tizlu un nekam nederīgu.
varbūt tomēr vaina ir ne tikai manī un manā neizsakāmajā tizlumā, bet arī tajā, ka tas dzīvoklis ir nevāji nolaists un jau gadiem ilgi brēc pēc remonta visās jomās? teiksim nu, es nedomāju, ka īpaši normāli ir tas, ka rozetes krīt ārā no sienas un vadi ir salīmēti ar kautko skotčveidīgu - bet nu citas izvēles kautkā toreiz nebija.
un tā nu ir lieta, ko neviens, manuprāt, par velti te nenāks labot - kaut vai tevis piesauktie elektriķi, jo vaina jau nau skaitītāju kastēs, bet vados un to stāvoklī.
ja es mācētu, protams, ka es jau tūlīt mestos un nomainītu ij visus vadus, ij rozetes un korķus ar pie vienas reizes (to laikam ar mācīja tajās tevis minētajās fizikas stundās, kuras es, protama lieta, esmu visas kā vienu nobastojusi).

zini, un mani tomēr māc šaubas, vai manis minēto kurš katrs vīrietis mācētu salabot, ja reiz sievietes ir TIK nepraktiskas. tur tomēr jābūt kaut kādām zināšanām un moš tomēr arī pieredzei.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
profils
anti
Name: anti
kalendārs
Back Aprīlis 2022
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930