annu ([info]annu) wrote on December 4th, 2014 at 11:22 am
Vēl aizvien alkstu pēc sapņu darba, kurā nebūtu spiesta celties tik agri no rītiem. Tāpat līdz pusdienlaikam nespēju funkcionēt kā cilvēks, un labākās domas / raksti / teksti nāk ārā uz vakarpusi un naktī.

*

Gaidu Ziemsvētku darba pārrunas - tur ceru izteikt savu viedokli par samaksu un par to, kas man būtu pozitīvāks / produktīvāks. Galu galā, ja līdz tam esmu vienmēr baidījusies izteikt savu ne-tik-pozitīvo viedokli darba sakarā ar priekšniecību, tad tagad, lai arī aizvien vēl baidos, mani iedrošina jau divi darba piedāvājumi, strādājot vēl te. Tā teikt - mēģināts nav zaudēts. Izdomās zaudēt mani, man jau ir divi citi sevis realizācijas piedāvājumi.

*

Jungs iedvesmo sapņu pierakstīšanai un tās analīzei. Tāpat mani fascinē, ka beidzot vēl kāds, izņemot A., sauc šādas lietas par bezapziņu, kas būtu tuvāk apziņas daļai, nevis par zemapziņu.

*

Balles kleitas būtu jauki ^^,

*

Esmu sajūsmā par to, ka mani tomēr mēdz piemeklēt ik pa laikam iedvesmojošas sarakstes. Tā, negaidīti un ļoti, ļoti vajadzīgi. Man patīk sarakstīties. Tiesa, vairāk priecātos par garziņām e-pastu vidē, tur vienmēr tas viss liekas kaut kā abstrahētāk, ne-tik-personiski, tajā pašā laikā vispersoniskāk, intīmāk un tuvāk. Sarakstes sociālos tīklos mani ne visai aizrauj, jo ātri vien man tās mēdz apnikt. Vieglāk ir uzrakstīt dienā vienu garu, skaistu, pārdomātu vēstuli, nekā divdesmit sīktekstiņus. Varbūt tāpēc man nekad nav izdevies tā normāli "tvītot".

*

...un pagaidām pietiks. Jāturpina lasīt Jungu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: