stradnieks ([info]stradnieks) wrote on April 29th, 2014 at 12:39 pm
daļēji piekrītu atzinumam par tērvetnieku, bet bauskas gaišais izlejamais un pudelēs ir divas atšķirīgas lietas.

ļoti labs novērojums par brenguļu tumšo.

diemžēl Brālis izlaiž vienu normālu porciju uz trijām sliktām. Gaišais alus vispār - biežāk ir nebaudāms kā baudāms - katru reizi radikāli atšķiras garša, tādēļ pēdējo pusotru-divus gadus nepērku. Cik zinu, tas bija saistīts ar to, ka viņiem tur meistari mainās biežāk kā zeķes. Tumšo vēl viņi spēj izlaist vienādā kvalitātē - un jā, tumšais brālis, ir labumlabs.

piepildīšu, ka brālis izlaiž arī tādu Senču alu (esmu redzējis tikai pudelēs). Labs lagertipa aliņš, tieši uz vasaras talkām paredzēts, bet arī mēdz šad tad viņi kaut ko tur pārmudrīt.

Žēl, ka pie izlejamiem nepiemini Brūveri (piem., ziemās viņi izlaiž melno ingvera - fantastisks, imho, pirms diviem gadiem bija labāks, tomēr, arī izgājšgada nebija slikts), užavas alus arī ir pieminēšanas vērts, varbūt ne pēdējo gadu kvalitātes zinā, bet tomēr.

Par valmiermuižas - ir overpriced, kvalitātē un garšas kvalitātē - starp izlejamajiem bauskas gaišo un valmiermuižas gaišo = nav atšķirības.

P.s. Ja es kaut kur pasūtītu alu un to man atnestu ieskābušu, tad es to alu izlietu uz galda un ietu prom no iestādes, nevis pasūtītu citu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: