04 October 2011 @ 03:49 pm
LED gaismas kubiņi, piramīdas u.c. objekti.  
Piedāvājumā ir lielisks dizaina objekts - krāsu mainošs LED gaismas ķermenis.
Ģeometrisks, telpisks gaismas objekts no apstrādātas plastmasas. Ar slēdzi un maināmu vienu 3V bateriju (podziņbaterija CR2032).
Gaismas pašas maina krāsu divos dažādos tempos (skat. video).

Gaisma ir būtiska cilvēka dzīves sastāvdaļa. Mūsdienās gaisma ir ieguvusi daudz un plašus pielietojumus - nu jau gaisma kalpo ne tikai kā gaismas avots, bet arī kā ārstēšanas metode un dizaina neatņemama sastāvdaļa. Mūsu roku darbs - paštaisītie gaismas kubi (piramīdas u.c. objekti) - ir lielisks veids, kā atsvaidzināt savu mājas interjeru ar ko pievilcīgu un acīm patīkamu. Tas ir lielisks risinājums tiem, kam patīk ieviest savās mājās gaismu, krāsas un interesantu dizaina risinājumu.

Tā kā gaismu darināšanas process ar rokām šobrīd ir tikai pašā attīstības sākumā, tad tas aizņem vairāk laika un pūļu, nekā automatizēts gaismas ķermeņu ražošanas process. Tieši tāpēc Jūs varat būt pārliecināts, ka Jūsu īpašumā iegūtais gaismas ķermenis būs unikāls un neatkārtojams, turklāt tas izmaksās vismaz divas reizes lētāk nekā veikalos nopērkams līdzīga stila gaismas ķermenis.

Ir iespējams pasūtīt dažādu izmēru, dažādu formu telpisko gaismas ķermeni (kubs, paralēlskaldnis jeb "kastīte", piramīda, varbūt arī telpisks pentagons, sešstūris u.c. objekti, t.s. arī slīpas prizmas, kuru visas skaldnes ir taisnas (respektīvi, izņemot apaļas formas objektus), ja būs pieprasījums). Cenas ir atkarīgas no izlietotā materiālu daudzuma un figūras "sarežģītības" - vislētāk sanāk gaismas kubi un taisnstūra prizmas.
Pagaidām ir iespējams pasūtīt figūras, kuru garākās skaldnes garākās šķautnes izmērs nepārsniedz ~10 cm, taču vēlāk būs pieejami arī lielāki izmēri (atkal jau atkarīgs no pieprasījuma).

Links uz video

Video redzamā kuba (var būt ar dekoratīvām melnām malām, bet pārsvarā tie ir bez melnajām malām (viss vienā krāsā)) izmēri ir 10x10 cm un cena: 7 ls. (Mazāks kubs attiecīgi maksā mazāk, šāda paša augstuma piramīda savukārt maksā 8ls.)

Ja ir vēlme pārsteigt savu draugu vai pašam papriecēt acis, lūdzu rakstīt uz e-pastu: elga-b@inbox.lv vai zvanīt pa tālr.: 20070982.
 
 
Tagad ir:: >^.^< gaismiņas