special veltījums Dārcim.. un reggae is with you

« previous entry | next entry »
Feb. 3., 2008 | 12:35 am

piektdienas vakarā cauri Rīgas mīļajiem, neiztrūkstošajiem sastrēgumiem lēnām virzījāmies uz lidostas pusi..
jautrība sākās jau pie rokas bagāžas un visādi citādi līdzi un mugurā esošo drēbju utml. pārbaudē, kad pirmo reizi manā, jāsaka - ne īpaši garajā- avio lidojumu pieredzē, lika novilkt zābakus un staigāt zeķītēs.
enīvei, lidojums bija ārkātīgi pozitīvi noskaņots par spīti snobiskajai stjuartei un viņas pavēlei izslēgt manu iPodiņu, vienīgi ausis nelādzīgi aizkrita un pāris stundas pavadīju kā puskurla aita :)

paātrinot notikumu virzību, ar draudzeni, pie kuras tagad ciemojamies, atkal redzēšanās brīdis ievilkās, jo Berlīnes busu, metro vadītāji sadomāja streikot un mums radās nesaprašanās par satikšanās ielu stūri.

kad beidzot koferi tika atstāti drošā vietā, devāmies iekarot vietējos krodziņos vācu alus meklējumos. bet, ak vai, arī šis nodoms cieta vispārēju sakāvi, jo visapkārt vairumā ir tikai austrumnieku iestādījumi... līdz beidzot nejauši uzdūrāmies grieķu restorāniņam ar izteikti seksuāli erotisku, spalvainu roku īpašnieku :)))
joks!

savukārt, 2.februāris tika pavadīts 12 h maratonā pa veikaliem (bija ok, ņemot vērā senseno teicienu, ka, kas kārtīgi meklē, arī kaut ko atrod (Maccabees albumiņu, piemēram :)).
un tālākā notikumu attīstība gaidāma Berlīnes naktsklubu aizsegā.


PS. atvainojos, ka rakstiņš ir visai skrecelīgs un vietām nesakarīgs, bet nu ja... jēgermeisters dara savu un tāpat nobeigtās kājas cilpojot pa veičiem.

PS.sev. šito vajadzētu rīt pārlasīt!

Te līst | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

viss mans

(bez virsraksta)

from: [info]mandariina
date: Feb. 3., 2008 - 01:07 am
Te līst

patīk lasīt kā citiem ir svešumā.

Atbildēt