.:kaķa ņaudamlapa:.

anima_de_nera ind. emotional side


Reply To:

bezmiegs @ 12:40 am

[info]anima_de_nera:

jau tresho nakti peec kaartas mocos ar iemigshanu. pa galvu maisaas visaadas domas, acis kaa pogas valjaa, skatiens griestos, viirinjsh kraac blakus smalkos tonjos un es nevaru aizmigt. aizvakar liidz trijiem - un tad kaukaadi murgi. vakar ik peec briitinja modos augshaa. shovakar arii uz to pusi. labaak uzreiz ceelos augshaa un paspeeleeshu inboxaa speeliites, mosh apniks un atlauziishu asti.
riit jaaripina uz rumbulu pie meistara, ceru, ka pa celjam galiigi neuzcepsies radiators. tagad taa padomaaju - iespeejams ka taa nav taa trubinja, ko es domaaju, ka tek. jo autinjsh staaveeja taa iesliipi un visticamaak pa to malinju apakshaa viss vnk sateceeja uz labo pusi. taa ka vareetu buut lielaaka skaade par vienu trubinju. bet vismaz meistaru atradu, kam uzvelt. ceru ka galiigi peedeejo aadu nenopleesiis no manis. veel jaapaprasa lai ellju nomaina, cipars jau breec. pa 6iem mēnešiem esam nobraukājuši jau bik vairaak kaa 10shtukas km. ap 1700km meenesii. taa nekas. nu 2 shtukas meenesii ir uz sencha reekjina, kameer es ar kaajaam gaaju un vinjsh taisiija radiatoru.
un veel riit jaaiet izlamaat pasts, jo taa arii nav atnaacis no amazon suutiitais paradise lost dvd. jau pirms z-sveetkiem vajadzeeja buut. es jau vienreiz izpurinaaju vinjus, riit jaaiet pakalj veestulei, tad papurinaashu veel un uzrakstiishu iesniegumu.
kaajas tirpst no noguruma un visi muskulji saspringti - darbaa stress, veikalaa stress, visapkaart stress un nav ne naudas, ne laika, ne speeka to stresu nonjemt. pat sekss vairs neliidz. ilgii es taa nepavilkshu. shii valsts muus nemiil un es gribu prom. nebuutu frailty, mees jau riit brauktu prom.
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

.:kaķa ņaudamlapa:.

anima_de_nera ind. emotional side