...ahtum bahtum... - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
anii

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Blogcatalog http://fdnlinks.com/-russ http://moremovies-mammoth2.blogspot.com/ Moviesmammoth rapidmekletajs omegadown warezomen rapidsharelinks undernation phazeddl filelinkers-rastomanu kino katzcd oldskūlais kino Freshwap Alivedownload Flimsdown ddlone movies blogspot filmcenter freshdl ru. Bērnu kino un multenes best rapid rapidshareking rslinks powerddl rapidsharebooks ebookrapidshare+linki bibliopphile free e-books!!! alkaos com-watch it online Gutenberg project lastdownloads russian-dirvideo rapidwordpress plube ]

mākslas vēstures institūtam 19. Aug 2008|13:29

anii
Mans maģistra pārpublicējums no 86lpp ir sarucis uz 43, līdz mēneša pēdējiem datumiem jāpamanās sarucināt uz gandrīz pusi. Ir jāatmet vismaz 20lpp.
Ja jūs zinātu, cik tas man sķiet nereāli. Katra rindkopa paskaidro nākamo, bez kādas no tā netop saprotami secinājumi. Un kāds velns mani dīdīja semiotikas teorijas pīt tajā visā iekšā.

un vēl šķiet- kurš gan bez piespiedu situācijas,pēc brīvas gribas gan gribēs to maz izlasīt. Ja par recenzentam tas likās par traku un par to vai vadītājs maz ir izlasījis šaubas ir vēl joprojām.

nezinu cik gan ilgi man izdosies pašai sevi lielīt un turpināt gulēt uz (veciem) lauriem par paveikto. drīzi vien ar to būs par maz un kārtējo reizi pašas ambīcijas sāks kviekt- tu neesi novērtēta un bla bla bla. Tas ir tieši par darbu. Patlaban ir miers- saņemu pietiekami, kaulus darbs nelauž, un ir dafiga briva laika.
link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.