...ahtum bahtum... - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
anii

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Blogcatalog http://fdnlinks.com/-russ http://moremovies-mammoth2.blogspot.com/ Moviesmammoth rapidmekletajs omegadown warezomen rapidsharelinks undernation phazeddl filelinkers-rastomanu kino katzcd oldskūlais kino Freshwap Alivedownload Flimsdown ddlone movies blogspot filmcenter freshdl ru. Bērnu kino un multenes best rapid rapidshareking rslinks powerddl rapidsharebooks ebookrapidshare+linki bibliopphile free e-books!!! alkaos com-watch it online Gutenberg project lastdownloads russian-dirvideo rapidwordpress plube ]

2. Aug 2008|13:32

anii
Lasu savu maģistra darbu un brīnos- kā viens cilvēks var šādi uzkonstruēt un samezglot teikumus un pie tam vēl saņemt tik augstu novērtējumu. Man vienmēr ir teikts, ka teikumu vaidošana man veicas kā zirneklim, kurš auž savu lielo tīkli. Pamatceļš un tūkstošiem papildinājumi. Lasot sevi pēc laika noilguma (maijs), tas kas likās tik loģisks, tagad šķiet kaut kādās šausmas. nespēju izekot līdzi pati savai domai, kur nu vēl teikumam, kurš sākas lapas augšmalā un beidzas (labākajā gadījumā) lapas beigās.

Līdzīgi kā tad kad man arī mutiski ir daudz ko teikt, bet jūtu ka klausītājam laika un uzmanības nav tik daudz- es steidzos (un nevis saīsinu domu), beru vārdus kā pupas, beigās vel skaņa kļūst arvien skaļāka un beigu beigās sāk vārdi raustīties (aizrijos). kaut kā tā. Orators no manis tāpat kā rakstītājs ņekudišnijs.
link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.