Baklažāni

Mmm, uztaisīju salātus ar baklažāniem. Nekad agrāk tādus nebiju ēdusi, tad nu tagad skatījos divās pavārgrāmatās, kā pareizi un ar ko gatavot:) Izrādījās, ka visas sastāvdaļas, kas vajadzīgas, man mājās ir, tad nu biki pakombinējot sanāca labi:)
Recepte: nomazgātu (nemizotu) baklažānu sagriež mazos gabaliņos, piegriež ~4 tomātus (ja mazi, tad vairāk), piegriež gurķi, sīpolu, dilles, pieliek krējumu, sāli pēc garšas.
Paši baklažāni svaigā veidā negaršo ne pēc kā, tāda konsistence kā sēnēm - gluži kā švamme, toties cik vitamīnu!!! Un salāti labie!

Comments

Ja negaršo parastie salāti ar gurķiem un salātiem, tad negaršos arī šie, bet ja tikai baklažāna dēļ... tak šo galīgi nejūt:)

Septembris 2011

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Powered by Sviesta Ciba