Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 7., 2012


[info]angel_girl07:46 - Kā es gāju uz Lattelecom darbā iekārtoties...
Pa cik meklēju darbu, tad sūtu pieteikumus diezgan daudz un bieži. Aizsūtīju arī uz Lattelecom uz tirgus eksperta amatu - tas viss ir darīts, ir sapratne par to kur ko uzzināt, ko nozīmē visādas skaistas tabuliņas un cipariņi statistiskajos datos, tādēļ darīju to diezgan droši. Notika pavisam loģiski, ka mani uzaicināja uz pārrunām - parunājam par un ap statisku, datu ieguvi un citām lietām. Teica, ka ja būs ok, tad sūtīs man praktisko darbu. Nebiju es vēl tikusi mājās, kad man zvanīja un teica, ka esot nosūtīts praktiskais uzdevums, lai es sevi varētu apliecināt.
E-pastā mani gaidīja uzdevums no 3 punktiem, jaunu datu ieguve par konkurentiem Liepājā, par to cik cilvēki LV pametuši pēdējo 10 gadu laikā un lv interneta ātrums.
Lieki teikt, ka darbs aizņēma krietni daudz laika, jo nevieni no datiem nekur nav dabūjami. Tika konkrēts laiks dots, kura laikā tas bija jāizdara.
Kad to visu izdarīju, mani uzaicināja uz prezentāciju. Aizsūtīju prezentāciju, aizbraucu (jau otro reizi) uz Rīgu, noprezentēju, pēc pāris dienām - paldies, visu labu. Un mana prezentācija palika pie viņiem... viss sīkums, bet nākamreiz noteikti jāpieraksta, ka autortiesības pieder tikai un vienīgi man, un izmantot var tikai ar manu atļauju, citādi - labi padarīts darbs par pliku paldies.
Ir jau arī tāpat reizes, kad atsūta pārbaudes darbu - no sērijas - pastāstiet ko domājat par mūsu reklāmas projektiem, ko domājat par mūsu konkurentiem, kādu reklāmas stratēģiju Jūs varētu mums ieteikt un citas lietas, es automātiski atbildu, ka ar šādām lietām nodarbojas citi cilvēki un manas zināšanas netiks bez atmaksas izmantotas :)
Tā ka - esiet uzmanīgi, neļaujieties provokācijām,ja zinat, ka tas ir veids kā dabūt no jums informāciju, kura citā gadījumā maksātu naudu - konsultācijas vai darbinieka algu, neparaujieties uz to.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba