|
Februāris 24., 2009
09:48 - gastronomiskais MAS maize - baltmaize maizītēm (ar tomātiem, gurķiem, sieru), rupjmaize pie zupām. piens - lauku piens, putrās, pie kafijas, reizēm arī vienkārši tāpat - uzsildīts. krējums -Ja ir iedvesma varu arī svaigu rupjmaizi ar krējumu un sāli ēst. Bet tā - pie zupām, sautējumiem, salatos un mērcēs biezpiens - desertos, reizēm tāpat ar krējumu jogurts - vislabākais ir bez piedevām siers - uz maizītēm, vai tāpat pie vīniem olas - kā nu bez tām... ceptas, vārītas, salātos gaļa - labi pagatota - jebkura (izņemot medījumu lielos lopus) alus - gaišais, vasarā pie gaļas sula - persiku, bumbieru, vai ogu un augļu pašu spiestās vīns - baltie, saldie stiprais alkohols - konjaki garšvielas - tikai dzīvās - ne vegetas), bet reizēm arī dārzeņu kubičiņi (īpaši ziemā pie zupām) zivis - da jebkādas zupas - jā, ļoti labprāt saldie ēdieni - pilnīgi viss, kas ir salds našķi - šokolāde, čipši un riekstiņi un cepīši
|
|
|
|
Sviesta Ciba |