Dzēšlapa - gastronomiskais MAS

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 24., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:48 - gastronomiskais MAS
maize - baltmaize maizītēm (ar tomātiem, gurķiem, sieru), rupjmaize pie zupām.
piens - lauku piens, putrās, pie kafijas, reizēm arī vienkārši tāpat - uzsildīts.
krējums -Ja ir iedvesma varu arī svaigu rupjmaizi ar krējumu un sāli ēst. Bet tā - pie zupām, sautējumiem, salatos un mērcēs
biezpiens - desertos, reizēm tāpat ar krējumu
jogurts - vislabākais ir bez piedevām
siers - uz maizītēm, vai tāpat pie vīniem
olas - kā nu bez tām... ceptas, vārītas, salātos
gaļa - labi pagatota - jebkura (izņemot medījumu lielos lopus)
alus - gaišais, vasarā pie gaļas
sula - persiku, bumbieru, vai ogu un augļu pašu spiestās
vīns - baltie, saldie
stiprais alkohols - konjaki
garšvielas - tikai dzīvās - ne vegetas), bet reizēm arī dārzeņu kubičiņi (īpaši ziemā pie zupām)
zivis - da jebkādas
zupas - jā, ļoti labprāt
saldie ēdieni - pilnīgi viss, kas ir salds
našķi - šokolāde, čipši un riekstiņi un cepīši

(ir doma)


> Go to Top
Sviesta Ciba