Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 23., 2007


[info]esinja_213:44
Kabaci nomizo un sagriež plānās šķēlītēs un izklapē ar gaļas āmurīša rupjāko pusi. Paņem olas sakuļ. pieliek garšvielas pēc vēlēšanās. Kabača šķēlītes apviļā miltos, tad olā un cep pannā brūnas. Gardi! :) Tb ar kabaci izturas tāpat, kā ar gaļu.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba