Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 20., 2005


[info]papalisij11:58 - Re: Mandomaat..
Ja pamaniiji, es jau mineeju, .. lai katrs gulj ar ko veelas un var.., ja gribeeshu, guleeshu ar kjevi vai kuci.., tak.. taadeelj nebizoshu pa pasauli kliegdams, lai man ljauj ar vinju preceeties..
.. beernam bez laimes ir arii kas nebut jaagust savai dziivei no ABIEM vecaakiem.., kan uzvediibas modelis, gan katra funkcijas gjimenee.. ar laimes sajuutu vien neviens nav izticis.. var buut gana laimes paarpilna beerniiba, tacju beerns rezultaataa izaugt absoluuti negatavs savai dziive..
.. un..ne pie diivainjiem pieskaitu, bet pie savaadaakiem.. neizkropljota manaa izpratnee ir atbilstosha dabas lietu kaartiibai.. (redz. paraadiijaas no Tavas puses fraaze TAS NAV PAREIZI).. un par citaadu beernu piedzimshanu rumnaaji Tu, nevis es.., es neuzskatu,ka fiziskaas nepilniibas buutu peljamas, ././ taapat es neko nevaru paarmest un neparmetu tiem, kuriem tuvaakas shkjiet viendzimumu attieciibas.., es esmu pret to, ka shiis lietas pacelj vispaareejai apskatei ar vienu meerkji, lai paareeejie ar vinjiem reekjinaatos, un uzskatiitu to par labu, veseliigu, atbalstaamu un visaadi citaadi popularizeejamu esam.. un nevajag jaukt ar fiziskajam kaiteem, kuras tomeer ir atshkjiriigas.., kaapeec tad ljaudis ar fiziskiem defektiem neklaigaa par sevi..??..

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba