Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 14., 2004


[info]angel_girl19:02
es domāju un izdomāju, ka es gribētu uzrakstīt grāmatu par ideālo mīlestību - par to, kā piedzimst bērns mīlēts tiek un lolots, un tad ar vienaudžiem ir mīļiem līdzi...tad atkal jaunieši un jaunietes...ak Dievs, kā es esmu izsalkusi pēc mīlestības...tas, ko es tagad daru, ir eksperiments ar sevi - es rakstu pilnīgi visu, ko domāju...
redzu datorā savu blondo atspulgu - vajadzētu nedaudz notievēt, lai gan zinu, ka nesanāks - nu vājš man ir raksturs, vājš, bet es esmu iemācījusies sevi mīlēt tādu, kāda esmu :) Jā, es emsu egoiste, tas nav labi, bet savādāk nevar... :(
Saulē mati kļuva silti un maigi...kā man gribās, lai kāds mani samīļo!!! Vienkārši pienāk, apskauj un pieglauž manu galvu pie sava pleca, es nemaz neļaunotos:)
Interesanti, kā būtu, ja es uz ielas pieietu pie vīrieša, kas patīk un noskūpstītu, pēc tam pagrieztos un aizietu?!
Laikam vinš būtu šokā....anketā bija jautājums, kas patīk vairāk - skūpsti vai apskāvieni - ir cilvēki, kuri manuprāt nemāk skūpstīties un ir tādi,kuri to dara vienkārši satriecoši - tas tāpat kā gulēt ar garu cilvēku - ieritināties viņa līkumiņā un just viņa sirdpukstus....un ja viņs vēl mani apskauj, tad ir viss, tā es varētu gulēt visu mūžu un necelties..jā..
laikam laiks taisīties mājup, šis tas jāpadara:) nu ja - slēdzu kompiiti aaraa...ee, a braukshu ta ar superiigo shoferiitu..zuper duper :)

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba