Dzēšlapa - 24. Novembris 2009

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 24., 2009


12:37
Dārziņš. Bērni iet. Itkā pat patīk, bet īsti nezinu vēl. Armands ies uz dejošanu mēģināties, tad redzēs, ja patiks, tad ies tā nopietnāk. Karmīnam pirmajā dienā grupiņā tikai 4 bērni no 16, pārējie slimi.Mēs jau izslimojām un nu mēs turamies uz zāļu tējām un medus. Pa starpai izdzerot pa kādai morsa krūzei.
Uz lauka darīt nav ko - tur viss ir noslīcis un nezāle aug, bet tas labi, būs vasarī ko noraundupsēt. Putniem viss labi, ja vien neņem vērā to, ka bija uzbrukusi ūdele un krietnu daļu jauno cāļu, kā arī fazānu apēda (lai viņai garšīgi). Arī zebieksti tā pati ūdele nokoda - neies jau ciest konkurentus.
Kristiāns pamazām sāk turēt galvu un interesēties par pasauli, savukārt lielie brāļi par viņu.
Ar šitām slimošanām esam nonākuši pie secinājuma, ka medus ir laba lieta, un gribētos mēģināt pašiem turēt bites. Pēc tam, kad mans cienījamais uztaisīja mājās kumodi, ir cerība, ka arī stropu viņš varētu uztaisīt pats, jo ap 60 ls par to maksāt negribas. Zinu, ka nāksies krietni pamācīties, jo biškopība nav gluži vistu turēšana.
Sēklas, uz decembri no igauņiem pasūtīšu sēklas, tajā skaitā arī zemeņu. Prasme zemeni no sēklas izaudzēt man ir, tā ka darīšanas vaina. Vēl tur ir kaudze superīgu telpaugu sēklu, uz kurām arī ceru.
Zaķi gaida to īpašo brīdi, kad pārtaps par šmorītēm, un pāris gaiļi arī ir rindā uz katlu.
Zosis terorizē gan puikas, gan kaķeni un suneni. Brūk virsū svešiem. Vispār sētā ienākt bez mums ir gana bīstami, ja neapēdīs Kurmis, sados mizā zosis.
Tā mums iet.

(3 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba