Dzēšlapa - 26. Marts 2009

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 26., 2009


08:48
Pie mums šorīt -14. Pāvi skraida turpu šurpu - sildās. Fazāns piepūties kā balons. Mājās arī nav baigi silti. Smieklīgi, solīja uz marta beigām +15. Viņi laikam zīmes sajauca.

(7 raksta | ir doma)

09:43
Vot ir viena lietas, kas mani tracina - manā mīļajā portālā www.darziem.lv ļoti bieži tiek papildināts sēklu klāsts un tad nu man tik vien atliek kā papriecāties, ka viņiem tādas sēklas ir, jo pasūtīt vienu paciņu ir ļoti neizdevīgi. Muļķīgi, ka viņi visu uzreiz nesataisa - nepasūta. Šogad arī 2reiz dabūju sūtīt no viņiem.

(5 raksta | ir doma)

10:18
Mums ar Armandu šodien būs sējamā diena. Karmīnu noliksim gulēt (no sākuma negribēju likt viņu šodien gulēt, bet jau tagad viņš sevi apdraud), un tad iesim tomātus sēt. Armands liek zemi trauciņā, ieliek sēkliņas rūpīgi, es pa virsu zemīti un apleju. Tā mēs abi strādājam.

(ir doma)

13:49 - Pāvs
Pāvam arī laikam apjausma, ka pavasaris nāk. Izlaidis savu neesošo asti (tagas tur ir garas tumšas spalvas, kas vēlāk kļūs par krāsainām) un tirina -it kā kad sakot pāvītei - bet tu paskaties uz mani! Krūte zila, aste liela, a ko tas fazāns, nu ir viņam ausis un ir viņam sarkanas bakas, bet viņam astes tāāāāādas pat tuvumā nav!

(4 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba