Dzēšlapa - 9. Janvāris 2009

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 9., 2009


01:01 - Par vistu stūrī...
Blakus tītariem pirms nedēļas nolikām vistu. Un šodien man sāka izskatīties, ka vista tos spārnus tā jancīgi tur... tā, it kā perēt taisītos. Bet perēt tad nav ko - da nav arī kur.
Eksperementālā kārtā nolēmu ielikt sienu nelielu bišķi un 2 pīles olas - tipa - mājiens vistai ar bomi - lai šamā saprot, ko es no viņas gaidu. Ko izdarīja vista - uztaisīja ligzdu un ieripināja tur olas. Šodien kā par brīnumu, arī parastās divas vistas izdēja pa olai, arī tās es ieliku ligzdā. Šamā teica, ka būšot perēt!!
Ko tālāk? Nezinu - pēc 21 dienas būtu jābūt cāļiem ;)

(5 raksta | ir doma)

08:00
Pie mājas, saulītes pusē, kur nokusis sniegs, jau sniegpulksteņi degunus sāk bāzt no zemes ārā. Vai nav tā kā par ātru? Lai gan - tādus pabāztus degunus viņi ilgi var saglabāt.
Ļoti gribas ātrāk pavasari. Ir baigā vēlme visu ko sēt un stādīt.

(ir doma)

11:15
Katru dienu pa olai, gan no vistas, gan no pīles. Kūtī sāk rasties pavasara sajūta putniem. Tas labi.

(ir doma)

13:34
Nez, tuvākajā laikā saule nav paredzēta? Ļoti jau nu drūms un arī sniegs tad kustu krietni ātrāk...
Tātad - sauli, sauli!!!

(3 raksta | ir doma)

13:42
meteo elvē man teica, ka "Nedēļas otrajā pusē virs Latvijas pastiprināsies anticiklona dienvidu mala, līdz ar to mākoņi pamazām izklīdīs, dienas laikā uzspīdēs arī saule un ievērojami nokrišņi vairs nav gaidāmi. Vējš iegriezīsies no ziemeļiem, ziemeļaustrumiem un Latvijā ieplūdīs aukstāka gaisa masa. Gaisa temperatūra nedēļas otrajā pusē nakts stundās pazemināsies līdz -4...-9º, austrumos līdz pat -9...-13º, savukārt dienas laikā tā būs -2...-6º, austrumu daļā -6...-9º."
Tūdu būšana...

(1 raksta | ir doma)

16:53
Šodien reti pretīgs laiks. Auksts un drēgns. Un tas drēgunms tā vien cenšas ielauzties istabā. Bet es pret viņu cīnos - kurinu māju, lai silti :)
Arī jums - lai labas pusdienas un lai silti :)

(ir doma)

19:01
Armands šodien pārsita pieri. Man kreņķis lielāks nekā viņam. Aizvedām pie ārsta, teica, ka vajadzētu šūt, bet tad izdomāja uzlikt skavas. Tas nu gan... 3 gados 3 rētas...
Bļa

(6 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba