Dzēšlapa - 16. Decembris 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 16., 2008


09:50
Vakar esot rīgā iegāju ķekavas veikalā - tur viens cālis sver uz 1.55kg - 1.800 kg, kad mums mājās tas gailis, ko nokāvām sestdien svēra 5.5 kg. Un no vienas kājas var vienu ēdienreizi uztaisīt.
Vēl šonedēļ uzzināju kā ir - pretendēt uz eiropas atbalstu lauciniekam. Tas ir tā makten kruta - kad tu nopērc traktoru, tad tev to naudu atmaksā. A kad tu to traktoru dabūsi - viens dievs to zina, jo rūpnīcās rindas līdz nemaņai. Un līdz ar to sanāk, ka banka kredītu piedāvā, bet cilvēks spiests atteikties, jo traktora vēl nav. Un tad vēl banka palūdz samaksāt avansā par traktoru kkādu summu (draudzenes gadījumā 10 000 eur), līdz ar to beigās sanāk totāls sviests. Un lai uzblieztu tādu projektiņu, ja pats to nejēdz darīt (un tas nav viegli), tad lauku konsultācijas centrs to uztaisīs, par naudiņu, tāds traktora projekts druškai izmaksāja 600 ls!!! Resp. - laukos dzīvo biezie!!!!

(20 raksta | ir doma)

14:37
Ilgi meklēju normālu recepti auzu cepumiem, tad nu šie ir fantastiski - http://www.receptes.lv/lat/konditorejas_izstradajumi/cepumi/?recipeid=7810

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba