Dzēšlapa - 4. Decembris 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 4., 2008


09:25 - Drupačas
Vakar biju uz darba interviju!!! Labāk būtu klausījusi iekšējai balsij un sēdējusi mājās. Bija man nojausma, ka mēģinās pielaust uz telemārketingu, kas arī notika. Tas, ka piedāvāja atkal tm, tas nav jocīgi, jocīgi bija tas, ka algu piedāvāja 200.00 ls uz papīra un 10% no visa. Nez, tā tante laikam nav informēta, ka tm spečiem minimums uz rokas ir vidēji 350, bet maksimums 500? Labi, nieks, vēl viņiem ir brīva vakance uz reklāmas projektu vadītājiem, citās iestādēs to sauc par reklāmas menedžeri. Pie viņiem alga tam projektu vadītājam tieši tāda pati kā tm :D Ģeniāli!!!! Un teksti par to, ka mans CV ir vienkārši superīgs un tādu cilvēku gribas ņemt pie sevis bez visādiem konkursiem uz mani nestrādā. Mans karjeriskais pašvērtējums ir gana augsts un glaimot nevajaga.Nelīdzēs.
Karoče sviests.
Viss cits ir štokos. Laikam jau taisnība būs bijusi tiem, kas teica, ka darba devēji tagad pazeminās algas uz bezdarba pieauguma rēķina.
Un vēl - mūsu valdība ir superīga - glābjot neveiksmīgu baņķieru biznesu būsim nobankrotējuši valsti. Ar ko arī apsveicu.
Pareizi vakar viens vīriņš televīzorā izteicās, ka saimu ievēlot mēs nedevām pilnvaru viņiem par mūsu naudu glābt citu biznesu.
Varbūt valsts lai pārpērk visus bankrotējošos uzņēmumus, ne?

(7 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba