Dzēšlapa - 19. Augusts 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 19., 2008


09:38
Šorīt gulēju un nevarēju saprast - kas tā par jocītu sajūtu pēc tam, kad esmu apgriezusies uz cita sāna vai vienkārši pamainījusi gulēšnas pozu. Taču tad, kad piecēlos sapratu - man neprātīgi reibst galva. Straujas kustības, pieliekšanās vai piecelšanās visu tikai sarežģī. Pēc pirmās kafijas palika labāk, tagad dzeršu otru kafiju cerībā, ka situācija ar reiboni uzlabosies vēl vairāk.
Vakar, kā sarunāts, sazvanījos ar Salmiņu saimnieci un sabīdījām oranžā rexa pirkšanu. Kā par skādi, šitie zaķi esot retums un mums jāgaida novērtēšana. Tas nozīmē, ka trusis, laikam, mums būs ar papīriem. Sarunājām uz pavasari arī hohinkinus un kas zina, varbūt arī pāvus. Ar pāviem vispār Latvijā ir švaki - reti kurš pārdod. Un maksāt par putnu 30-50 ls kā prasa zoo riigas - nu nee - iztikšu.
Viendien nonācām pie secinājuma, ka ja mums īpašumā būtu bijusi kūts, tad gan būtu forši - a tagad nekā. ja gribam turēt putnus nopietni, tad jādomā par tādas ēkas celšanu. Taču tas noteikti nav nekas lēts. Nekas, gan jau ja būs lemts, tad tas notiks.
Bet jūs, mīlīši, strādājiet, strādājiet :)

(6 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba