Dzēšlapa - 18. Jūnijs 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 18., 2008


16:04 - Lauku ainiņas...
Kamēr pilsētā ļauži gaida, kad nometīs Loskutovu, mums te laukos viss notiek rāmi un pamazām, bet ļoti pārliecinoši. Vakar no rīta mūs kūtī sagaidīja trusene jau ar trusēniem - nezinu cik viņu un kādi, gaidīsim, kad nāks ārā, nav ko trobelēt. Savukārt vakar atgriežoties no veikala cukurvistiņa bija izsēdējusi savus četrus cālīšus. Bet pīlene aizvien sēž uz olām un gaida... arī fazāns gaida, tikai ne jau cāļus, bet gan dāmas. Drīzumā viņam pievienosies 3-4 burvīgas fazānu vistiņas un putns varēs aizmirst par savu vientulību.
Tomātu siltumnīca aizaugusi ar tomātiem un šodien nodarbojos ar lapu un padušu raušanu, siešanu un kaplēšanu. Visu vēl nepaspēju izdarīt, jo puikas pamodās, bet gan jau. Lielajā laukā izravēju un iesēju vienā vagā puscukurbietes, tagad tik jāizdomā ko darīt ar to vagu, kurā bija paredzēti gurķi, kas neuzdīga.
Paprikai jau redzami ziedpumpuri. Arī ābolīšu aizmetnīši ir arvien redzamāki un izsakatās, ka bez ābolien nebūsim.
Toties sūkņu namiņā notiek lielās pārvērtības - no aizmestas būdeles tā kļūst par dziļurbuma sūkņa mājvietu ar visu spiedienkatlu un dažādiem štekerīšiem un trubām un ko tik vēl ne.
Vārdu sakot, ja mans mīļais burvis (tas, kurš vīrs) pacentīsies un viņam viss izdosies (es zinu, ka izdosies), tad šovakar ūdens mums jau būs no dziļurbuma....
Tā, lūk, mums te ie....kā jau teicu - rāmi un pamazām, bet pārliecinoši :)

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba