Dzēšlapa - 8. Maijs 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 8., 2008


11:10 - ikdienas sīkumi
Man šodiena no vakardienas atšķiras ar sīkumiem - ar uzplaukušām tulpēm, zaļāku zāli, lielākiem vīnogu pumpuriem un citiem sīkumiem. Pirms kāda laika ievēroju, ka mūsu aktinīdijām ir pumpuri - tātad ziedēs. Vakar ieraudzīju, ka arī citronliānām ir pumpuri - arī ziedēs. Un tagad ir viens uztraukums - kaut nu nenosaltu. Kaut nu attīstītos kāda odziņa, ko pagaršot.
Arī vīnogai tāpat :)
Protams, cerēt, ka krūmmelenēm būs ziedi, būtu naivi - ne šogad. Bet nākošgad gan!
Vakar pārskatīju pūres piedāvājumu un sapratu, ka mums gandrīz viss ir - trūkst tikai agrās zemenes, ļoti vēlās zemenes, vēl kāda vasaras bumbiere un cukurīte. Tā ir liela, veca dārza priekšrocība - ka gandrīz viss ir.
Nespēju iedomāties, ko vēl dārzā varētu iestādīt tādu, kā mums nav. Varbūt kāds var pamest domu, ko mums vajadzētu?

(4 raksta | ir doma)

13:06 - Hausa testa rezultāti mani nebūt nepārsteidza!
Итак, Вы — Грегори Хаус
image

Вы — доктор Грегори Хаус. Циник и материалист, невежа и гений. Презираете условности, банальную этику, общечеловеческий здравый смысл и даже законы - в случае необходимости. Решительны и предельно рациональны. Чувство юмора на грани нервного срыва (окружающих). Вам не чужды человеческие чувства, но руководствоваться ими - увольте. Скорее всего, у приверженцев психоанализа, гуманизма, либерализма, здравого смысла или католицизма есть для вас в запасе два тома жалоб и предложений, но это не имеет совершенно никакого значения — вы живете только по своим правилам и оцениваете себя только в своих категориях.
Пройти тест

(5 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba