Dzēšlapa - 7. Maijs 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 7., 2008


08:14 - par tomātiem un ne tikai.
Vakar nakts melnumā ar vrs gājām tomātiem tūtiņas likt galvā, ko 2. maijā iestādījām. Bet salnas nebija, tas protams priecē.

Un iespaidojoties no kādas cibītes frāzes, ka grūtniecība nav slimība, atcerējos savu istabiņas biedreni - meiteni,kura bija stāvoklī ar otru mazuli un arī cīnījās par šo bērniņu, tāpat kā par pirmo, tādēļ nepatīk man frāze, ka grūtniecība nav slimība. Tas ir negodīgi pret tām, kam tā grūtniecība nav tik viegla, kā citām.

Bet tas viss ir dzīves sīkumi. Salīdzonot ar pavasari un plaukstošiem kokiem.
Šodien būtu puķītes jāiestāda un krūmi.
Drūma diena, vēsa. Labi, ka nedēļas nogali sola krietni patīkamāku. Jāiekurina krāsns.

(1 raksta | ir doma)

12:58 - par zaķi Puiku un platforma music
Mūsu jaunais zaķis, ko es nosaucu par Puiku ir makten lecīgs. Viņš mierīgi pārlec pāri paagustam žogam un neko - ļepato tik. Noķert viņu arī nav grūti :) Tad nu varbūt lai viņš lēkā pa dārzu? A ko ne? Nu labi, labi - protams, ka es viņam neļaušu lēkāt, jo viņš tā var aizlēkāt arī pie Kurmīša.
Un liels bija man atklājums, ka zaķis spiedz...mhm.

Par to platformu runājot - cik daudzi no jums novilka kādu no tām 50 000 dziesmām, kas tur bija par velti? Pirmo reizi es to reklāmu ieraudzīju aizvakar, bet kopš vakardienas dziesmas nolejuplādēt vairs nevarot, jo esot izbeigušās. Es nezinu kāpēc, bet man tas ož pēc reklāmas trika... Un nekādas haļavnās mūziciņas tur vispār nebija.
Un tā reklāma, kas tagad tur iet, pa TV, ir reāla patērētāju maldināšana.

(2 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba