Dzēšlapa - 25. Februāris 2008

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 25., 2008


08:36 - nedaudz par nedaudz ;)
Nedaudz pastāstīšu par piektdienas pārsteigumu. nav nevienam nekāds nosplēpums, ka es apmeklēju speciālistu vārdā "endokrinologs". tad nu man bija vajadzīga vairogdziedzeru usg un analīzes, un tādēļ bija jādabū nosūtījums uz usg un pie dakteres, lai viņa varētu man nozīmēt analīzes, lai nebūtu jāmaksā šausmīgi dārgi. Tad nu uz usg nosūtījumu dabūju, a pie dakteres nē. Ko izdarīja dakterīte - pazvanīja manai ģimenes ārstei (ogre nav liela pilsēta :D) un palūdza nosūtījumu, jo analīzes esot dārgas :) Un daktere apsolījās iedot, a man tanī pat dienā nolēja asinis, lai kā daktere izteicās, nav jābrauc 100 reizes :)
savukārt brīvdienas pavadīju zem autoskolas zīmes - 6dien medicīnas komija, a vakar pirmā med. palīdzība. Un atkal jau es grupā izcēlos - i ar to, ka sajēdzu no medicīnas (pasniedzēja painteresējās no kuras med. fakultātes esmu), i ar to ka vienīgajai bērni ir ;D īpaši man tika pastāstīts, ka, ja bērns izsit zobu, tad ņemam bērnu padusē, zobu liekam remdenā pienā un dodamies pie ārsta, kur viņš to iebakstīs atpakaļ!!! To vecāki ņemiet vērā - var noderēt!
Un piektdien pirmo reizi mūžā pie stūres sēdēju - abaldetj :D Pat braucu, nevien pasēdēju :D A sestdien i pie subāra stūres pasēdēju, i pie forda. Lieki teikt, ka fords ir kā kuģis...
Nu un jums kā pa brīvdienām?

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba