Dzēšlapa - 30. Oktobris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 30., 2007


07:43
Bērns pamodies un vīrs uz darbu aizvadīts. Lieki teikt, ka vakardiena bija vienkārši "lieliska". Neskatoties uz to, ka man 22. novembrī jādodas uz DzN, tad man vēl 20. novembrī jādodas pēc nosūtījuma uz Ogri. Vakar iedot nevarēja, kur nu!!!!
Un vēl jātaisa analīzes, kuras Ogrē netaisa, bet tikai paņem asinis un tad sūta uz Rīgu un atbildi atpakaļ. Man vienkāršāk ir aizbraukt uz Rīgu, nodot asinis un tad braukt ciemos pie mammas, patusēties tur pa dienu un tad vakarā ar vīru kopā mājās. Bet visā visumā - sviests.

(2 raksta | ir doma)

10:46 - Par paternitātes pabalstu
Tām, kuru vīri ņems paternitātes pabalstu - iesniegums jāraksta par 10 dienām - pirmdiena - piektdiena, pirmdiena - piektdiena, jo vsaa maksā par 10 dienām un tajās 10 dienās arī sestdiena un svētdiena tiek rēķināta. Tad nu ja vīrs uzraksta iesniegumu piešķirt 10 dienas, no tāda līdz tādam datumam, tad jāatceras, ka sestdiena, svētdiena tiek skaita iekšā.
Piem: 1-5 datums un 8-12 datums, a ja nonstopā prasa 10 dienas, tad sanāk 1-10 datums, kurā iekšā jau ir 2 dienas, kurās oficiāli nav jāstrādā, lūk kā!

(3 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba