Dzēšlapa - 8. Oktobris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 8., 2007


08:00 - Labrīts pirmdienā!
Nu ko - nedaudz par mūsu brīvdienām. Mūsu brīdienas sākās 5dienas vakarā, kad mājās atbrauc mīļums. 5dien gatavojāmies 6dienas braucienam pie maniem vecākiem/pēc putniem. Tādēļ vīrs uzcepa ruleti ar aprikožu ievārījumu, kura viņam tiešām izdodas dievīgi, neglaimojot un nepārspīlējot. Savukārt es apmierināju savu iekāri pēc žagariņiem un uztaisīju žagariņus, taču puse no mīklas palika neizmantota, jo izrādījās, ka par daudz esmu uztaisījusi.
Pa cik puiks parasti ceļas ap 7iem, un ap 11tiem mums jābūt Juglā pēc fazāniem, bija doma aizbraukt līdz vecākiem, atstāt puiku pie viņiem un tad braukt uz Juglu, bet liels bija mūsu pārsteigums sestdienā, kad pamostoties atklājām, ka pulkstenis rāda ne mazāk, ne vairāk kā 8:50!!! Nu tad niko - ātri sapakojāmies uz aizbraucām, un tāpat bijām visur laikus. I pēc fazāniem, i pie vecākiem. Mājās jau braucām ar 3 fazāniem (1 gailis un 2 vistas), 2 pērļu vistām (gaili un vistu), pārēdušies un apmierināti ar dzīvi.
Jā, fazāns ir viens skaists, stips putns. A pērļu gailītis - neskatoties uz to, ka viņš ir krietni mazāks par Miķeli, dūšas viņam pietiek trenkāt fazānu, kurš vēl nav iejuties, bet man liekas, kad iejutīsies, tad viņš dabūs trūkties, tas pērļu gailītis!!!

Un 6dien redzēju veselu rindu ar wv busiņiem un tām mazajām mašīnītēm, kuras man atgādina beigtas uzpūstas vardes (a ko darīt, ja man tādas asociācijas??).
Nu tā kaut kā ;)
Lai jums izdevusies nedēļa, labi?

(ir doma)

08:34
Klausieties, a kad mašīnai jāmaina parastie zābaciņi uz rudens zābīšiem?
Tags:

(10 raksta | ir doma)

14:56 - Šausmas slokās....
Vakar vakarā smīgls (Hēra) rēja kā negudra, a Kurmītis bija stūrī nolīdis. Tā nu vīrs un suns izgāja ārā - savukārt es baidījos uz sliekšņa. Secinājums - kaut kas mežā. Bet nu tāds kaut kas, kam ejot brakšķ koki.... Un Hēra arī nebija pierunājama aiziet apskatīties kas tur ir, lai gan stirnas, zaķus, lapsas un putnus viņa dzen uz nebēdu. Un tad kad tas briesmeklis skaļi nāca uz mājas pusi arī vīrs izdomāja pievienoties man uz slieksnīša - nepatīkami, katrā ziņā, ja ārā migla, tumsa un kaut kas ārdās pa mežu...
Secinājums - vai nu tā bija meža cūka, vai lācis vai vēl kāds briesmeklis....
Bet tas nāk komplektā ar lauku labumiem :)
Tags: ,

(5 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba