Dzēšlapa - 5. Septembris 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Septembris 5., 2007


08:53 - Trešdienas rīts...
Sākās ar sīkiem solīšiem uz mūsu istabu :) Un mums bija iespēja tēti pamodināt, nevis otrādi ;) Vakar puiks tika pie jaunas mašīnas - nu viņš visur vazā līdzi visas 4 mašīnas.... Vakar bijām sēnēs, kā rezultātā šodien jātīra sēnes....
Mazajam sunim jau acis veras vaļā....
A tā - nekā jauna īpaši nav.

(ir doma)

12:29 - Par visu ko
Lasīt cibu kļūst makten neinteresanti,jo šausmīgi daudzas cepās par svaru/diētu un ko tik vēl ne. Man šobrīd tas nav aktuāli - lai neteiktu otrādi. Par bērniem - katra liela savējo (es daru tieši tāpat), bet pa cik nezinu nevienu, kurai bērns būtu vienā vecumā ar manējo, tad man atliek vien atcerēties ne tik senos laikus, vai lasīt un domāt - a kā būs man, bet neko jaunu es neuzzinu. Tik vien kā var parunāt par receptēm (labi, ka vismaz kāda no jums gatavo), pašai priekš sevis piefiksēt svarīgāko un viss. No malas droši vien liekas, ka man ir šausmīgi garlaicīga mājsaimnieces dzīve, vai ne? Kas to vien dara, kā kaut ko gatavo ziemai, audzina vienu bērnu, gaida otru :) Lai gan tā nemaz nav ;)
Nezin kāpēc bieži vien to foršāko te nemaz nepasaka. nezin kāpēc....

(12 raksta | ir doma)

13:39
Interesantas sakritības.
Šito māju saimnieki pārdeva ar 2 aģentūru starpniecību. Kad mēs jau ar vienu bijām vienojušies par mājas iegādi, otra bija paspējusi ielikt atkārtotu sludinājumu par to, ka tiek pārdota šī māja. Jāteic, ka jocīgas sajūtas pārņem, kad lasi (nu jau gandrīz sava) īpašuma pārdošanas reklāmu. Pāris dienas atpaķaļ redzēju mūsu Subāra pārdošanas reklāmu - jocīgi palikās, redzēt reklāmā, ka viņš tiek pārdots, bet tanī pat laikā zināt, ka viņš tepat stāv - tieši tāds, kāds reklāmā tiek aprakstīts :)Un ka viņš ir jau nopirkts.
Protams, abas reklāmas bija ar novēlošanos un tomēr - interesanta sakritība ;)

(ir doma)

18:41 - par mašiņu
Varbūt kādam vajaga kaujas dampi ar ko pa lauku ceļiem džasīt? izdomājām tikt vaļā no vecā (1996.gada) fordiņa (mondeo, universālis, 1.8td), tad nu par nelielām naudiņām varam "atdot". A to gluži vai negribas krāsot zaļu un stumt nātrēs, lai stāv un vairojas.
Ja kas, visas vēlmes un ieteikumus var rakstīt komentāros.
Tags:

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba