Dzēšlapa - 30. Augusts 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 30., 2007


08:36 - Kuda mir katitsa?

Labrīt :)

Palasīju aiz gara laika darīt nav ko konferences slavenajā portālā calis.lv un sāku aizdomāties par sieviešu veselo saprātu. Tas, ka vīrieši piedalās dzemdībās, tas tā kā liekas jau normāli (kam es nepiekrītu), jaunākā modes tendence - vīra piedalīšanās ķeizargrieziena laikā (es varu iedomāties cik vīrietim ir "patīkami" skatīties kā plēš muskuļus, jo mūsdienās pārgriež tikai ādu un visu citu plēš!!! ). Nākošais solis noteikti būs vīrietis līdzi sievietei pie ginekologa... a kur tālāk vēl neesmu izdomājusi.

Nu ja - un vispār - tur daudz viedu domu un ideju. Īpaši man patīk sadaļa "Attiecības un psiholoģija" un tur tusējošo vīriešu komentāri ir ģeniāli.

A tā - joprojām rudens, lietus, peļķes, sprakšķoša uguns krāsnī.

Un vakar viena riebeklīga lapsene iekoda vīrsam ausē - tagad slepkavošu visas, a kā citādi lai zinu, ka atriebšos īstajai - viņai nebija piesprausta zīmīte ar vārdu uzvārdu.

 


(25 raksta | ir doma)

09:42
Un vispār - puķes jānes iekšā - naktis paliek aukstas.

(ir doma)

11:43 - Mežā...
atsāk augt apšu bekas. Vienai 0.5 L burciņai sanāks ko iemarinēt.
Un riekti joprojām tiek lasīti.

(2 raksta | ir doma)

13:06
Vīriets pateica visprecīzāk šī brīža izjūtas - citēju: "Prieks un baža par to, ka būs otrs." Vismazāk jau gribas, lai no tā ciestu lielais puiks. Un ik pa brīdim pavīd jautājums "kā būs??" Bet - ikreiz man ir zināma atbilde - tad jau redzēsim :)
Tags:

(19 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba