Dzēšlapa - 27. Augusts 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 27., 2007


08:46 - Labrīts pirmdienā!
Labrīt!
Kā jums pagāja brīvdienas? Mums diezgan nogurdinoši. 5dien bijām ciemos pie maniem vecākiem - atrādījām savu auto un secinājums no šī brauciena - mūsu Subars pa grantētiem ceļiem ir tikpat labs un stabils kā uz asfaltēta ceļa. Vakarā bija mežonīgs vējš - daudzi jo daudzi koki nolauzti un izmētāti pa ceļmalēm ;)
Sestdien braucām ciemos pie vīra vecākiem (par to,ka sapnī es zvanīju Džeinai un prasīju vai arī viņa tur ar vīru būs un viņa teica, ka būšot - es noklusēšu). Tas gan bija nogurdinošs ceļojums - 207 km uz vienu pusi. Toties bērns redzēja jūru, izvārtījās pa smiltīm :) Tas viņam bija kas jauns! Nonācām pie pāris secinājumiem - pirmais un svarīgākais no tiem - mūsu puika nemāk uzvesties kā mežonis. Viņš nezina kā tas ir un ko darīt, kad "brālēns" viņam no rokām rauj mantas ārā. Es sēdēju un klusēju - centos neiejaukties strīdā, toties vecome neizturēja un lielajam puikam izvirzīja ultimātu - sak, ja nedosi mazajam mantu, es tev nedošu citas mašīnītes - kas ļoti labi nostrādāja.
Puiks uzzināja, ka var būt arī mazāki bērni par viņu - mazā māsīca viņam tīri labi patikās, viņa pat tika ar vienu pirkstu papaijāta, jo maziņa, un vajaga prātīgi :))) A tā - brauciens mājās bija visnotaļ nogurdinošs, jo bērns bija nemierīgs - gan iespaidu dēļ, gan dēļ pārguruma - visu dienu neko nebija ēdis.
Toties vakar gan ar vīru labi atpūtāmies - rudenīgā svētdiena atstāja pamatīgu iespaidu - iestājās miers un rudens. Aizgājām sēnēs :)
Vakar ieliku vienu burku marinētus tomātus un 4 burkas svaigu tomātu - gurķu salātus.
Nu tā kaut kā :)

(5 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba