Dzēšlapa - 4. Jūnijs 2007

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Jūnijs 4., 2007


10:38 - Es ticu, ka ir arī izņēmumi....
4dien un 6dien krietni dabūju pavizināties un nonācu pie viena baigā secinājuma. Sievietēm bez csdd noteikumiem, tiesības iegūstot ir jāiziet arī tests uz reakciju un attapību. Jo ar to, ka viņas ir iemācījušās spiest pedāļus un ātruma pārslēgu pareizi (daudz maz)kustināt vēl nekas nav izteikts. Ja sieviete ir nedod Dievs pie luksafora pirmā, tad var gadīties, ka no vietas izkustēt neizdosies. Viņas brauc tik ļoti pēc noteikumiem un tik ļoti neloģiski (a kā mēs zinām, tad csdd noteikumus sastādīja vīrieši un par to, ka brauks sieviete nepiedomāja), tad viņas visu bremzē. Viņām liekas, ka ja reiz viņas ir pie stūres, tad vīrietim pie sava autiņa stūres ir jābūt gatavam uz viņu izlēcieniem. Un vēl novērojums - ja sieviete brauc pie parastas mašīnas stūres, tad viņa vismaz brauc, a ja pie labas mašīnas stūres, tad viņas uzvedas debīli. Laikam jau rēķinās, ka reti kurš gribēs maksāt par viņas autiņa remontu. Beigās jau es braucu un spiedzu, ka es tiesības nelikšu, ka negribu braukt tāpat kā tās kazas. Labāk tad sēdēt blakus un burkšķēt, nevis braukt un mocīties. Jo es, redz, esmu no tām, kas var izkāpt no autiņa, otru no turienes izraut, atslēgu no aizdedzes izraut un aizsviest - ja nemāk braukt, lai iet ar kājām.
Secinājums, tas veču texsts par to, ka sieviete nemāk braukt nav tikai mīts un nepatika pret sievieti. Tā ir dzīves īstenība.
Un es ticu, ka ir izņēmumi, bet satikusi vēl neesmu.....
Un kaut kāda jokaina sakritība, redzēju vairākas blondīnes pie lexus stūres. Ir kāda vieta kur viņām tos leksīšus dala? A kur ir tāda vieta, un kādā krāsā jākrāso mati, lai dabūtu hummer? Jo ar parastu autiņu uz mūsu ceļiem, kamēr tur ir arī citas sievietes darīt nav ko.

(16 raksta | ir doma)

10:57
Ak jā, kopš 4dienas un 6dienas abiem puikām ir jaunas rotaļlietas. Vīram makšķere un mtz-05, a dēlam mašīna un baseiniņš. A man.. a es vēl nezinu ko man tādu vajaga :)

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba