Dzēšlapa - 19. Decembris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 19., 2006


13:44
Snieg, šodien jau otreiz. Taču nu sniegpārslas krīt lēni - kā griezdamies dancī un mīksti ieņemot katra sev vien atvēlētu vietu uz zemes, lai visu noklātu un padarītu baltu. Liekas, ka nav jau no kurienes snigt - debesis ir zilas, bet nē - kaut kur ir paslēpies kāds mākonītis, kuram pasprukusi maliņa vaļā. Un nu viņas lēni lēni slidinās lejā - no sākuma tās lielā pēc tam mazās.... nu palikušas pavisam sīkas sīciņas. To kritums vairs nav lēns, bet gan ātrs, bezbēdīgs, it kā viņas steigtos lejup ļaujoties vējam. Krauklis ozolā ik pa brīdim sakārto spārnus, tā ik tā viņam nepatiktu, ka uz viņa piķa melnajiem spārniem kārtojas baltas pārsliņas, kuras pārvēršanas par pilieniem.....
Pamazām sāk rasties Ziemassvētku sajūta - kārojas kārtīgi sakārtot māju - uz āra palodzēm salikt priežu zarus, lai arī te pārslām būtu kur slēpties. Gribas uz ārdurvīm pakārt glītu pušķi ar egles zaru un pat sunim gribas iesiet lenti un zvaniņu - jokam :)
Nu ja... lai arī ir skaisti, ka zeme nu jau balta, tik vien kā zāles sausie spurekļi ārā - gribas vēl vairāk sniegu - tā lai lielās egles slīgs zari :)

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba