Dzēšlapa - 21. Februāris 2006

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 21., 2006


08:06
Labrīt :)
Šodien nu gan ir skaists laiks - vismaz pie mums aiz loga. Pilsētā droši vien nav nekas saulains, jo no jumtiem kritīs sniegs, uz ietvēm būs žļorga un nekā skaita tur nebūs. Tāpēc man te patīk dzīvot - kā laukos - i koki smuki, i no centra nav tālu ;)

Nu ja, tad lai laba 2diena - tāda dikti dikti veiksmīga.

Un šodien izskatīs to absurdu par tām māmiņalgām un atļauju vienlaicīgi strādāt - sviests.....

(32 raksta | ir doma)

09:27
Ziniet, es varu būt īsta suņa nagla pakaļā....
Un man tas sevī patīk.

(1 raksta | ir doma)

09:55
Palasīju kā  [info]laukuroze ņēmās  ar deklarēšanu i nolēmu uzrakstīt, kā mēs pie izziņas tikām.
Tad nu tā - vajadzēja mums izziņu no VSAA. Pa cik esam reģistrējušies Kurzemes rajonā, tad nu vīrieC aizgāja uz turieni pēc izziņas. Uzzinājām, ka visi viņa dokumenti ir Talsos un jāsūta pieprasījums, lai visu sūta šurpu - uz Rīgu. Uzrakstīja iesniegumu un nosūtīja. Teica, ka izziņa varētu būt uz marta vidu, lieki teikt, ka mums vajaga nākamās nedēļas sākumā.
Nu neko - 4dien zvanu, lai noskaidrotu, vai doķi jau ir Rīgā, izrādās, ka nē, jo viņus sūta caur aģentūru. Talsu nodaļā saka, ka doķi ir nosūtīti pa parsto pastu un jābūt pirmdien. Jo pasts sūtās 2,3 dienas.Nekāds aģentūras pasts netiek pieminēts - vēl vairāk - viņi par to ir pārsteigti :)
Nu ko - zvanu vakar un saku - vai lieta ir Rīgā? Man atbild - aga, a izziņu iedot nevaram, jo lieta sistēmā nav ievadīta, uz jautājumu, kad ievadīs atbilde netiek sniegta.
UN tad es paliku dusmīga.... pazvanīju uz informācijas departamentu un painteresējos - tā tad tā??? Šamā nesaprašanā - kā tad tā, jo ja lieta ir uz vietas, kaut nav ievadīta kompī, tad izziņu taču var iedot. Iedod man Kurzemes rajona klientu apkalposhanas vadītājas vietnieces telefonu, tad veel kaut kaadu un veel kaut kaadu, kas atbild par dokumentu vadību un ko tur. Pazvaniiju tai tantei, kas nodarbojas ar dokumentu vadiibu, izstaastu situaaciju, vinja miiljaa balstinjaa atbild - nu ko jūs, ja tā lieta ir, tad jau izziņu var dabūt. Un pati sakās sazvanīt K. nodalju un visu noskaidrot. Sazvaniija un luudz pazvaniit man pashai nodaljas vadiitaajai, jo laikam nepareizi nosauca viira uzvaardu un pk aizmirsa man pajautaat.
Pazvaniiju un nodalju vadiitaajai, izstaastiiju situaaciju, izstaastiiju ko man vajaga, nosaucu visus viira datus un sanjeemu atbildi, ka varam braukt peec izziņas. Lai gan tur esot rinda, es gan teicu, ka to izziņu ļooti vajaga un esam ar mieru kaut 2 stundas staaveet. Peec briizha zvana manam miiljajam uz mobilo no K. nodaljas vadiitaja un pazinjo, ka izzinja ir pie vinjas, un vinjsh vinju var jebkuraa laikaa sanjemt :)
nepagaaja ne pusstunda, kā mees visu dabuujaam :) Pat rindaa nestaaveejaam :D
Tā lūk... tās lietas notiek Rīgā....
Un es jau gribēju pielietot metodi "Mana tante, kas strādā tādā un tādā ministrijā saka, ka tā nav, un arī kaimiņienei, kas ir žurnāliste liekas ka tā nevar"" :D



(6 raksta | ir doma)

11:24
Vajadzētu kaut ko apēst, bet negribas.

(2 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba