Dzēšlapa - 20. Decembris 2005

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Decembris 20., 2005


09:22
Vakar skatoties ziņas nonācu pie secinājuma, ka jamie maļ vienu un to pašu...vienu un to pašu.Ja par budžetu, tad visi, ja par seksuālo minoritāšu partnerattiecību noslēgšanu Lielbritānijā - tad atkal visi.
Eh....
Es joprojām gaidu pozitīvo ziņu kanālu - kur būtu tikai un vienīgi priecīgas vēstis.
Bet šodien - šodien es vēl kādu laiciņu pabūšu mājās un tad došos uz centru.
Nu ja....

(ir doma)

09:25 - par 32 nedēļu ar maniem komentāriem...
Jūsu mazulis: Mazais ir pilnīgi attīstījies (forši!!!), un zem ādas viņam pakāpeniski turpina nogulsnēties tauku rezerves(ko vajaga, to vajaga). Ja bērns piedzimtu jau tagad, viņš gan vēl nespētu patstāvīgi elpot, jo plaušās vēl nav pietiekami daudz surfaktanta - vielas, kas ļauj ieplūst gaisam (mēs visu sarunājām, viņš teicās vēl nedzimt). Sāk darboties sviedru dziedzeri(ceru, ka ne pārāk aktīvi). Bērna ādiņa izskatās kā interesants, pūkains paklājiņš(kas kas?), ko veido matiņi, kas klāti ar biezu sierveida ziedi(nabaga bērns....). Tā mazuli pasargā ne vien no izmirkšanas augļa ūdenī, bet arī no ādas infekcijām un dzemdību laikā ļauj viņam vieglāk izslīdēt (labi, tad lai ir). Augļa apvalks producē pietiekami daudz šķidruma, jo mazulis katru dienu izčurā ap puslitru urīna (čurulācis....). Augļa ūdenī ir arī liekā sierveida ziede, barības vielas un plaušu attīstībai nepieciesamās vielas (tas ir tas pats, ko viņš izčurā, nez?). Daudzi bērni kļūst īpaši aktīvi vakaros no pulksten 20 līdz 23(tā tas varētu būt, vismaz Armands-Jānis tāds ir). Mazais tagad ir ap četrdesmit divus centimetrus garš (atkal skaitļi?), sver apmēram 1800 gramu (nu...varbūt, jo pagājušonedēļ viņš svēra 1655g).

Jūs pati: Sākot ar šo nedēļu, ik reizi, kad apmeklēsiet ārstu vai vecmāti, mediķis pārbaudīs, kā bērns dzemdē guļ(viņa tāpat to dara ik reiz), klausīsies viņa sirsniņu (arī to dara ikreiz, kas puikam nepatīk), novērtēs svara pieaugumu (aga, tagad sanāk, ka 1x 2 nedēļās).

(17 raksta | ir doma)

10:00 - bla bla bla
Nu re - atkal vakar cibā bijis kašķis par gejiem un lezbietēm.... un atkal pa vidu kāds piesauca Dievu, kāds grēku, kāds vienkārši apsaukājās, jo īpaši pašam sava viedokļa - kāpēc tas ir slikti - nav.
Secinājums - cilvēki ir aprobežoti un netoleranti. Tiklīdz ieraugām kādu, kurš ir savādāks - tā aiziet - tu esi slikts, tu esi kaka, tu esi tāds un šitāds. A es esmu labs un pūkains jo esmu tāds pats kā visi citi - mūsu ir vairāk, tātad mēs esam norma!!!
Un bieži vien par citādiem saucam tos, ko vienkārši nesaprotam....
Jokaini, bet kad es biju viena starp 22 homoseksuāliem cilvēkiem - neviens no viņiem man nebakstīja ar pirkstu un neteica - "Naturāle, fui, kā tu vari!!!!". A viņi mierīgi tā varētu darīt, jo viņi bija vairums un tajā brīdī norma....


Es esmu par mīlestību - vot tā!!! Un man nav svarīgi ar ko guļ Kristaps - ar Ilzi vai Kasparu!! Vai ar ko guļ Ilze - ar Kasparu vai Ievu.....Galvenais, ka 2 cilvēki ir laimīgi....

(17 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba