Dzēšlapa - 20. Aprīlis 2005

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Aprīlis 20., 2005


09:28
Vakar bijām CF.
Šodien vēl kusties - būšu dzīvotāja ;)

(ir doma)

10:06
No rīta pasmosties, jo saule silda krūtis un sega ir noslīdējusi uz grīdas. Ieklausoties var dzirdēt virtuvē vārāmies kafiju un dzirdēt viņu klusām kaut ko dungojot - ikdiena. Patīkama ikdiena.
Tagad tik jāizraušas no gultas un jaiet dušā... Bet tā negribas.... tā negribas iet prom no saules, iet ūdenī, lai pamostos dienai, noskalojot no sevis rīta laiskumu....
Tā mierīgi domājot viņa tomēr nonāca pie secinājuma, ka nāksies iet dušā un nāksies celties, jo būs jābrauc uz darbu rasēt kārtējo debesskrāpi. Ir labi, kad darba laiks ir nenormēts - nāc kad gribi, ej kad gribi.
Izlienot no gultas viņa laiski izstaipījās, pabužināja savus rudos matus, un devās uz vannasistabu, pa ceļam ieskatoties spogulī, ātri novērtējot savu ķermeni, uzsmaidot sev un kārtējo reizi pārliecinoties, ka viņa joprojām ir viņa...
Ieejot dušā ļauties vēsam ūdenim...
Paveras vannasitabas durvis un galvu pabāž viņš
- Labrī, lieliskā! - sparīgi sveicina mīļākais vīrietis pasaulē un piebilst aizvainotā balsī - Tu man šorīt izjauci pārsteigumu! Biju ieplānojis tev pienest brokastis gultā, bet kas Tev deva!
Aizgriežot dušu un sniedzoties pēc dvieļa viņa uzsmaida vīrietim un noteic - "Un kas tev to prieku liedz? Es varu iet atpakaļ gultā" Un paverot durvis plašāk noskūpstīja vīrieti.
......

(ir doma)

13:23
Un nav brīnums, ka es viņus ne pārāk mīlu....

www.caricatura.ru
Ir arī labi darbi, bet daži ir vienkārši pretīgi....

(ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba