Dzēšlapa - 7. Maijs 2004

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Maijs 7., 2004


13:52
Vējš pa logu iekšā, man apkārt pa durvīm ārā..
Šodien jau no paša rīta vējš ar mani koķetē...gāju pa ielu, viņš mani sāka raustīt aiz žaketes stūriem un pluinīt manas blondās šķipsnas...vienu parauj, otru...cik ilgi iesi izspūrusi...piekārtoju matus un eju tālāk...draiskais vējš iemet man matos kļavas ziedu...orģināli :)
Aptinas ap kaklu un liek nodrebēt no vēsuma un maiguma vienlaicīgi..pat tagad - nēsaājas pa kabinetu, rausta žalūzijas, puķes...apskauj mani, bet es nepadodos...
Lidz vakaram ...kad ļaušu viņam atkal spēlēties ar maniem matiem, varbūt atkal dāvināt man kādu nenozīmīgu nieku - lapiņu vai skuju...un smieties man sejā par savu brīvību un manu nespēju pacelties gaisā un griezt ar viņu valsi...nelietis...bet īpaši mīļš...

(2 raksta | ir doma)

14:27 - Desmit padomi īstam darba cilvēkam
1) Spēlējoties ar skapi uz trepēm, pārbaudi, kas ātrāks: šefs vai skapis?
2) Pieliekot zīmīti blakām visām lifta pogām "Katru reizi, kad šī poga tiek nospiest, nomirst kāds bērns! Vēl joprojām esi gatavs braukt ar liftu?", uzraksti arī to, kas ir zīmītes autors.
3) Aizej pie šefa un piedāvā samainīties ar kabinetiem. Ja viņš jautā kāpēc, pasaki "ej dirst" un aizmūc...
4) Ieskrien šefa kabinetā ar elektrisko matu griešanas mašīnīti un skujot viņam matus kliedz "Krišnu laiks, krišnu laiks..!!"
5) Izlej pa trepēm eļļu, bet pats stāvu zemāk papildini savus ienākumus tirgojot kruķus.
6) Ja tomēr kāds neskarts nokļūst lejā, tad iesit viņam ar kruķi, nolamājot par to, ka viņš ir izlējis eļļu!
7) Gatavojoties dzimšanas dienai, sāc jau laicīgi krāt savas (vai citu) kreveles, lai svinībās varētu pasniegt lieliskās kreveļu maizītes. Kad ciemiņi jautā, kas tās par maizītēm, atbildi, ka "kreveļu maizītes". Kad tev vaicā vai esi pārteicies un domājis "krevetu maizītes", tad ar žilbinošu smaidu sejā pastāsti, ka tās tiešām ir "kreveļu maizītes"un cik ļoti tu esi nopūlējies, lai tās visas savāktu!
8) Pusdienu laiku var izmantot lietderīgāk! Paņem savu benzīna kanniņu (katram taču tāda ir) un aplaisti visus darbā atrodamos augus, pielaižot tiem uguni. Pēc tam apskraidi visus kabinetus un sauc visus priecāties kopā ar tevi par atklāto kūlas dedzināšanas sezonu!
9) Sagaidi jau no paša rīta šefu pie ārdurvīm un seko viņam līdz pat darba dienas beigām, visu laiku atkārtojot "nebaidies, šodien es tevi sargāšu, nebaidies šodien es tevi sargāšu!"
10) Aizej pie šefa un svinīgi paziņo, ka šodien esi nolēmis beidzot strādāt, nevis tā kā visas citas dienas! Tad izej no kabineta, notupies, izvelc sagatavoto plakātu "Lūdzu maizītei!" un izstiep roku

(ja kāds ir lasījis To kur citur, tad tā ir viņa paša problēma)

(4 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba