Dzēšlapa - 31. Marts 2004

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 31., 2004


13:20
Pavasaris...
Gribās piecelties no krēsla un kāpt pa liepas zariem tieši zilajās debesīs, līdzās saulei. Aizbēgt no telpas un paslēpties gulbja baltājā spārnā, pieglauzties un izjust mieru. Sadzirdēt prieku sevī, sajust pumpura briešahu un just to spēka pārpilnību, kāda ir rozes pumpurā pirms plaukšanas :)Un lapsas lepnumu, kad mazie lapsēni iziet pirmo reizi medībās... :)
Jā....arī kaijas brīvību, kad viņa ļaujās vējam virs pelēkās jūras :)

(16 raksta | ir doma)

16:56 - Vienkārši labs aņuks :)
- Ienāciet, ienāciet pie manis kabinetā! Tas ir jūsu iesniegums par atvaļinājumu?
- Jā.
- Jums vispār nav sirdsapziņas? Vai jums ir saprašana cik maz jūs vispār strādājat? Tūlīt jums paskaidrošu. Skaitiet kopā ar mani! Kā zināms, gadā ir 365 dienas. Katru diennakti jūs guļat 8 stundas, kas kopā sastāda 122 dienas, paliek vēl 243 dienas. Katru dienu jūs atpūšaties 8 stundas, tas ir 122 dienas, paliek 121 diena. Gadā ir 52 svētdienas, šis dienas kā jau visi, jūs nestrādājat. Cik palika? Tikai 69 dienas. Jūs sekojat, skaitat? Sestdienās jūs strādājat tikai pusi dienas, otra ir brīva – tas ir vēl 52 divas pusītes jeb 26 pilnas dienas. Atlikušas 43 dienas. Skaitam tālāk. Katru dienu jums ir 2 stundu pārtraukums, kopā 30 dienas. Paliek vēl 13 dienas. Gadā ir 12 svērtku dienas. Cik tad atliek?! Lūk, atliek 1 diena!!! Bet tā ir 1. janvāris – tajā dienā neviens nestrādā! Un jūs vēl lūdzat atvaļinājumu?!

(2 raksta | ir doma)

17:14 - Riktīgi smieklīgi :)
Ko domā jūsu kaķis, kad pietaisa uz paklāja stūrī aiz dīvāna?
- Zinu, ka nedrīkst, bet neviena te nav, tumšs un pēc tam es aizrakšu...

(ir doma)

18:22 - ...tas kā jāsaprot?
Iegādāju es jaunu mūzikas centriņu...skaistu tādu, labiņu, skaļu :)
Un manai draudzenei arii ievajadzējās mūzikas centriņu un iegādāja viņa, tikai...dārgāku :)) Lai gan...pēc visiem principiem viņa nevar atļauties dārgāku...vai tas tika darīts, lai būtu pārāka par mani??
Nē taču, vai ne?

(1 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba