Dzēšlapa - 8. Marts 2004

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 8., 2004


08:36 - :)
Vakar lasīju savas pārdomas par 2002. gadu un izrādījās, ka 2003. gadā es neierakstīju tur ne vārda. Tā nav dienasgrāmata, kurā raksta par notikumiem, bet gan raksta tad, kad kaut kas ir sakrājies uz sirds.
Un sāku domāt par pagājušo gadu. Izrādās, ka pagājušogad bija visa kā tik daudz, ka izsekot nevar. Un daži notikumi spilgtāk palikuši atmiņā :)
izveidojās kolāža ar dažiem lielākiem notikumiem un citiem pavisam sīkiem, bet spilgtiem...un visa pamatā bija parastā ikdiena ar vienkāršiem darbiem..
Es domāju, ka ja es prastu zīmēt, es uzzīmētu tumši pelēku fonu un uz tā saliktu krāšaisainus aplīšus => lielus un mazus :)
Un jau tagad varu pateikt, ka gads būtu izrādījies raibs :)))

(ir doma)


13:57
Я Кровожадный воин!

(ir doma)

13:57
...taa luuk... :(

(ir doma)

13:58 - Te buus paskaidrojums:
Вы - Кровожадный воин!

Вы - кровожадный Воин, одержимый боец. Все для битвы, все ради победы! В битве вы одержимый фанатик Ярости и насилия. Вы забываете обо всем. Для вас ничего нет, кроме вас, вашего оружия и врагов. Многочисленных врагов, которые заслужили умереть от вашей руки. Жизни ваших товарищей, вашего господина уже бесполезны. Вы пожертвуете ими если это будет означать Победу. Победу которая, насытит вас сполна...

(4 raksta | ir doma)


Iepriekšējā diena [Arhivētais] Nākošā diena

> Go to Top
Sviesta Ciba