Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

3rd February, 2009. 1:46 pm. Varbūt kādu LAN pārtiju?

Bļin, tik daudz ko gribas darīt. Gan pēc DJ Harija Potera RPG, sabudinājos, turpināt savējai lietiņas, gan vēl visu ko gribas. Bet nesen Kristapa pārdomās pieminētais Supreme Commander mani sasiekaloja uz šo spēli. Tad pamanīju netā TF2 bildes un kļuvu vēl nostaļģiski aizgrābtāks. Tajā brīdī jau sāku atminēties Quake Wars un sapratu - gribas nelielu LAN party.

Protams, tā ir tikai vīzija, bet gribētos dzirdēt ko citi saka. Runa ir par kaut ko kompakti funkcionālu (viss ir preinstalēts, haha), proti, nelielu cilvēku skaitu, lai var uz vienu dienu sabraukt, saslēgties, paspēlēt un vakarā braukt mājās vai darīt ko citu.

Protams, allaž parādās jautājums, ko spēlēt? Te ir tā mūžīgā problēma, ka komandu FPS ar maz cilvēkiem grūti spēlēt, ja vien nespēlē ar/pret botiem vai tīklā. Bet novākt jau 6 cilvēkus vai pat 8 nozīmē, ka pasākums nevar vairs būt neliels kompakts un fikss. Turpretī stratēģiskās spēles tikai spēlēt ir par vienmuļu.

Maybe vienk. vajag novākties četratā un iziet Left 4 Dead? Neesmu viņu spēlējis, izņemot 5 min ar botiem, līdz sapratu, ka šito gribu spēlēt tikai kopā ar cilvēkiem.

Idejas, piedāvājumi, vai moška vienk. nafig bortā to LAN pārtiju?

Read 12 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day