Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

12th February, 2007. 12:05 am.

Kā GM norādīja izrādās šogad (vai nākamgad) taisoties iznākt ceturtais Simon the Sorcerer. Jau iepriekš zināju, ka tāds būs, bet ne ka tik drīz.
Attiecīgi nolēmu papētīt.

Ugh.

Mani šī spēle neinteresē.

Faktu, ka tā būs smuka, es vēl varētu pieciest.

Bet, palasot tās sižeta aprakstu un atklājot, ka to taisīs pavisam citi developeri (no ģēnija Maika Wūdrofa visi atšuvās vaļā, kas, protams, nav brīnums, jo tikai katrs 50 no trešā Saimona spēlētājiem bija spējīgs novērtēt tā fantastisko pašironiju un ņirgāšanos), sapratu, ka nekas interesants mūs negaida.
Citos apstākļos es būtu skatījies uz šo spēli, kā uz droši vien interesantu un labu kvestu.

Bet pēc trešās spēles iziešanas (protams, ka ar caureju, savādāk nemaz nav iespējams), un visas tās Montīpaitoniskās psihodēlijas piedzīvošanas, galējas parodēšanas visās sfērās (pirmkārt jau grafiskajā), mani tāds 4 Saimons neinteresē.

Spēles galvenā varoņa konceplis ir neglīts:


Un palasiet šo storyline sākuma daļu:
Simon does not have an easy life in the real world. In the distant magic world he was an acclaimed hero, but in his own real life hardly anything works out the way he wants. He can't even win a fussy fight over the TV programme against his younger brother. A flying remote control sends him to sleep against his will.
Leim! Protams, Saimons ir mīkstais. Taču viņš ir stilīgs Melnās Čūskas stila mīkstais, kurš ir atriebīgs un nejauks, viņš tiktu galā ar savu sīko bračku. Un vadoties pēc pēdējiem notikumiem fantasy pasaulē "acclaimed hero" laikam nebūtu pareizākais termins.

Es varētu atrast vēl daudz visādas problēmas, piemēram, to, ka sižets droši vien nebūs pārāk haotisks, bet mēģinās būt loģisks, ka varēs just neveiksmīgus mēģinājumus būt smieklīgiem, bet lai jau paliek.

Iedzīšu tikai vienu pēdējo naglu zārkā:

Once again, Simon can be mean from time to time, but the designers don't want to portray him as nasty as he was in the third game.

Ejiet dirst!

Read 4 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day