Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

6th February, 2007. 3:54 pm. Stūlbi

Kaut kāds idiotisks pseido-slimums/vārgums piemeties, kas rezultējas ātrā fiziskā noguršanā, galvassāpēs un totālā neieinteresētībā par apkārtējo pasauli. No otras puses neesmu totāli slims, tikai tāds pusslims, tāds kurš uz izsmējīgo frāzi "Simulējam, atkal?" ir pat gatavs dot pozitīvu atbildi, jo pašam nav īsti skaidrs, vai sūdīguma avots ir fiziska vai garīga rakstura.

Man gan šķiet, ka fiziska, jo garīgajā plaknē man kā allaž viss ir kārtībā, ko pie visa vēl veicina neliels, jau pabalējis uzraksts uz rokas ar pildspalvu - "Es esmu jauks".


Kas ir gaužām traucējoši, jo šī ir pirmā studiju nedēļa + daudz kas šonedēļ jāpaveic.

Besī!



Varētu ieblogot par to, kā pie Kaspja paspēlējām erotiskā DnD settinga spēli, kurā bija daudz seksa, dzimuma maiņas un tml. lietas, taču spēka izsīkuma dēļ nestāstīšu vis.

Read 3 Notes -Make Notes

6th February, 2007. 11:30 pm.

No astainā kvīkstuļa aka Susura droši vien jau bijāt dzirdējuši par uzjautrinošo britu pseido erudīcijas un pavisam, pavisam ne pseido-ņirgāšanās un rupjību tieši britu garā šovu QI.

Beidzot atskārtu, kāpēc es jūtos tik labi skatoties šo raidījumu.

Tajā piedalās daudzi ļoti asprātīgi, intelektuāli, erudīti un atjautīgi angļu, amerikāņu, skotu, velsiešu aktieri, režisori un citi personāži, kuri ir spējīgi būt atraktīvi, un tad viņi pusstundu no vietas plēš totālākās rupjības. Nu labi, varbūt es pārspīlēju, taču tas ar kādu prieku raidījuma vadītājs Stīvens Frais (Steven Fry), kurš ir gejs, sūkstās par to, kā viņš "failed to penetrate duke's intimate circle" ir uzjautrinoši, jo ir diezgan eleganta divdomība. Taču tas, kā viņš attēlo šampanieša attaisīšanas darbību, kuras patiesībā atgādina dzimumlocekļa braucīšanas kustības, un saka: "Why can't I stop doing this?", vai arītas, kā Alans Deiviss atdarina, kā uzvedas valis, kurš nevar novaldīt savu peni, vai vēl kāds vienkārši uzjautrinās izdodot neartikulētas skaņas, pierāda to, cik lieliskas un uzjautrinošas ir vienkāršas brutālas rupbjības un absurditātes.

Kāpēc man tas ir svarīgi? Acīmredzot kaut kādos momentos esmu pieķeris sevi šaubamies par to, vai tas, ka mēs savā draugu lokā labprāt eksplodējam primitīvi rupjos, hiperbolizētos jokos, kuri galīgi, jo galīgi neievēro nekādu politkorektumu, nav tomēr kaut kāda takta trūkuma un stulbuma pazīme. Taču redzot, ka to dara iepriekš jau minētie cilvēki, pie tam nevis savā paziņu intīmajā lokā (intimate circle, hihi), bet gan nacionālajā televīzijā, tu priecīgs saproti, ka viss ir OK.

Tas viennozīmīgi (galvenokārt attiecas uz maniem draugiem), ka arī turpmāk sagaidīsiet no manis gaumīgi bezgaumīgus, truli rupjus jokus par ģenetālijām un šokolādes jūraszvaigznēm (ja nu kāds nezina, kas ir chocolate starfish droši aicinu ierakstīt šo vārdu kādā no daudzajām meklētāj programmām), nigeriem un lielām, miklām, plandošām vagīnām.

Make Notes

6th February, 2007. 11:55 pm. MAC vs PC

Bieži vien meklējot netā dzelžu vai citus jaunumus, neizbēgami uzduros (jā, "uzduros", tieši tā, fuck your ass, ka tas skaitās stilistiski nepareizs vārds, man patīk, kā skan "uzduros", gluži kā penetrates, gluži kā penetrates ass, gluži kā ass traffic 14, gluži kā... laikam pietiks šo apziņas plūsmu) MAC vs PC diršanās priekiem (starp citu flaming vai fleimošana, IMO, būtu precīzi tulkojama, kā "diršanās prieki", jo kaut kādā mērā nekas cits tas arī nav).

Viens no tipiskākajiem kasīšanās iemesliem ir savdabīgās MAC reklāmas, kurās tiek nolikti PC. Šis būtu pēdējais no piemēriem, kurā MACi uzgruzās jaunajai Windows vistai (BTW, viņi varētu izlaist paralēli MAC gaili, proti, MAC Cock OS, tīri sportiska prieciņa dēļ, ja vien viņiem būtu kaut mazākā nojausma par muļķīgo starplingvistisko vārdu spēli, kuru te pieminēju):

MAC vs Vista

Es pats aptuveni apzinos katras puses mīnusus (globāli MACu un PC), taču kopumā manu viedokli varētu summēt šāds te izteikums, kuru reiz jau prezentēju Išmaelam un Susuram:

"Es drīzāk jūtos piederīgs lielās ļaunās impērijas pusei, nevis stilīgajiem gaisa pirātiem-gejiem."

Dot.

Cock. (Būtu diezgan uzjautrinoši nosūtīt telegrammu, kur katra "dot" vietā būtu "cock")cock

Make Notes

Back A Day - Forward A Day