Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

24th January, 2006. 2:33 am.

Hm, interesanti.

Tātad, katram gadījumam pāris apdeiti par situāciju ar mani:

es ciešu.



Jo ĒDU BIEŽĀK NEKĀ NODARBOJOS AR SEKSU.
Un vēl biežāk taisu ēdamo citiem. Viņiem visiem vajadzētu man rindiņā sniegt minetu (tas ir mājiens!)

Ai ai ai ai.
Cik nožēlojami. Kāda nelaime, kāda sāpe!

Izklaidējušas sarunas ar draugiem un paziņām par seksu un locekļiem un citām ne mazāk simpātiskām lietām, ir ļoti jaukas, it sevišķi, ja tam seko pēc tam pusstunda FEAR spēlēšanas (kamēr pārējie paralēli uz blakus esošā kompja skatās Bafiju) un beigās tomēr nolikšanās gulēt ap 6 no rīta, lai arī gulēts arī iepriekšējās divas naktis ir bijusi zem jebkādas kritikas.


Juhū! Uznāca pavisam jautrs garastāvoklis. Esmu totālā ekstāzē un pašlaik raustos uz krēsla un virpinos kā vilciņš, pa brīžam piestādams, lai paklabinātos. Juhū! Hehe! Pieprasu, lai Tija liek jestras dziesmiņas, lai kā sacīt jāsaka "kaltu dzelzi kamēr karsta" tobiš jautrotos vēl vairāk kā varu.
+
Karstas melnās tējas krūze ar citronu un kaudzi cukura mmmmmmmmm.

Read 1 Note -Make Notes

24th January, 2006. 2:48 am.

Ha hā, apdeitošana turpinās!
Tas nozīmē, ka jums ar vilšanos nāksies ieraudzīt veselu rindu apdeitota crap'a no manis!

Tātad man ļoti fascinē viss kaut kas, kur nosaukumā parādās vārds "Kaķis".
Piemēram, Hospitāļu Ielas dziesma "Kaķis". RPG pasaules settings "Cats" (kur spēlētāji ir kaķi, kuri cīnās pret ļaunajām sapņu pasaules būtnēm), Brūnskaķa niks (latviskais). Etc.

Jē, kaķi rulzz! (izņemot Boņu)

Read 4 Notes -Make Notes

24th January, 2006. 2:51 am.

Stupid updating frenzy goes on, bitches! (gandrīz kā mating frenzy)

Priecīgs esmu, ka pēc neilgas drūmuma lēkmes, kad nesanāca īsti laba RPG vadīšana svētdien, ar citiem spēlētājiem novadīju to pašu un bija lieliski! Īsta ietusēšana, nevis kaut kādi neieinteresēti ūpji.

Kā arī, šķiet, jaunais mūsdienu settings provocē visiem kļūt par slimiem maniakiem (skat, Kamaza komisku "Truth about Andza's PnP", proti, rātnas, lai arī nedaudz kauslīgas mājsaimnieces sāk sist vecus cilvēkus un mest pāri bortam, turpretī jaukas pavecas matemātikas skolotājas, metas cilvēkus durstīt ar adāmadatām un pēc tam jau atdauzītiem indivīdiem maukt galvā maisiņus un tīt apkārt dziju, lai noslāpētu. Vai tas nav skaisti?

Anyway, ja cilvēki gribēs turpinājumu (tādā pārtijā, vai savādākās kombinācijās), tad īstie piedzīvojumi tikai sāksies.

Jēē.

Morale boost'i no visām pusēm.

Read 2 Notes -Make Notes

24th January, 2006. 2:58 am.

OK, pēdējais:

Teorija:

kabineta LARPi, savā būtībā ir tomēr garlaicīgs pasākums. Taču, ja mēs atjauktu tos ar kaut ko, kas cilvēkus patiešām interesē (kas tas ir, mēs redzējām vakar Inxa galda RPG, kad visi gandrīz jau miga ciet, līdz Kikis ar Kaspi nolēma pamēģināt šo to paveikt pa nakti ar saviem pārtija biedriem)

Tātad mums vajag: nevis kaut kādu kabineta larpu par vampīriem, augstmaņiem, vai starpplānu briesmoņiem un sapņiem. Mums vajag kabineta LARPu - bordeli! AR ļoti konkrētiem what you see is what you get rūļiem!*


Vēl nedaudz spriedelēšanas:
Tātad apkārt cilvēki visu ko vērpj un pišās un čakarējas. Es pārāk tajā neiedziļinos, jo esmu par slinku, lai būtu līdzjūtīgs, kā arī mani visas šīs spēlītes neskar (I'm too cool, heh). Taču, manuprāt, man vajadzētu visiem palīdzēt. Uzreiz. Izplatot tik pretīgas un riebīgas baumas, lai visi viņu līdzšinējie grēki nobālētu un liktos niecīgi un neiezīmīgi.

Tātad:

Kaspis ir ar džindžervīrusu aplipis. (jau sen) Bet ir arī daywalkers. Pierādījumi nav vajadzīgi - viņš izskatās atbilstoši un muļķīgi ģērbjas. Tāpēc viņu fiksi vajag izolēt no sabiedrības iesaldējot (which technically is not a murder). Jūs nezināt, ko nozīmē džindžervīruss? Tas nozīmē, ka viņa iekšās dzīvo milzīga pimpja formas slieka, kura kādu jauku dienu iztrieksies viņam laukā no pakaļas un eksplodēs ar atomsprādziena jaudu.

Žanete ir padzirdējusi par to, ka pastāv tāds rekords - sieviete, kura pēc kārtas ir drāzusies ar visvairāk vīriešiem (rekorda skaitļi, ja nemaldos ir pāri diviem simtiem ,vai vismaz simtam). Ir nolēmu pietiekties speciālajā kvalifikācijas grupā - sieviete, kur ir ne tikai drāzusies ar ļoti daudz vīriešiem, bet pie visa vēl ir nevainīga.

Kikis tomēr ir sieviete. Mums ir rentgena attēli, kas to pierāda.


Ir parādījušies netā speciālie Troļļu Nakšu fanfiki. Ja HP fanfikos Siriuss visu laiku ir gejs ar Vilksonu, tad te visu laiku norit sekss starp troļļu kunigu un grozgalvi. Ir teorija, ka uz to autorus iedvesojušas pēdējā laikā pa netu un DC++ ceļojošās diezgan, hm, nepieklājīgā rakstura bildes ar Mārīti un Kamazu. Kopā. Hm. Ļoti.


Un visbeidzot - visi noteikti zina pa DC++ ceļojošo videogabaliņu par vīrieti, kurš iebāž galvu kādas sievietes ļoti milzīgajā vagīnā. Ja labi ieskatās par spīti draņķīgajai kvalitātei, var pamanīt, ka tas vīrietis ir Inx...
__________________________________
* cerams, ka neviens nepamanīs, ka basicaly es, apelējot pie cilvēku dabīgā refleksa apmeklēt LARPus, mēģinu sabīdīt vienu lielu drāztiņu.

Read 10 Notes -Make Notes

Back A Day - Forward A Day