Journal   Friends   Calendar   User Info   Memories
 

LOL , draudziņi!

27th October, 2005. 1:37 pm.

BLOG RPG

OOG OMFG /OOG

Notikumi pēkšņi saasinājās. Pie vecā vīra kakla parādījās duncis (pie tam rozā!) un acumirklī no aizmugures, ēnā stāvējušais Rima stāva parādījās gaismā, novicinādams netīri dzeltenīgus (tālab auteniska paskata) papīrus viņam gar degunu.
"Mierā! Mierā!" izgārdza Kožuvārnis. Es redzu papīrus. Nu es arī atpazīstu, ka tie ir autentiski, jo tikai mūsu riebīg..., tas ir, es gribēju teikt, jaukais karalis Monstrozo VI VI VI, pasniegtu tos tik autentiski un pareizi... ērm, ar dunci pie kakla. Es labprāt, labprāt pastāstīšu visu. Vai vēl labāk parādīšu! Lūdzu, lūdzu, tikai noņemiet to dunci man nost no kakla (acis žilbst, bailīgi uz to glūnot) un lieciet tam asistentam beigt mēģināt pienaglot manu cienījamo kalpotāju pie durvju sienas! Lūdzu! Viss ir manā tornī! Es godīgi parādīšu!"

Read 6 Notes -Make Notes

27th October, 2005. 1:49 pm.

Mūsu jaukais, labais, mīļais, popsīgais un arī anti-popsīgais komiksu un freak stuff saits superfantasy.nemirst.lv ir apdeitojies! Nu mums ir forums (ko daudzi jau ienīst baidoties popsņas) un nu mums ir sen vajadzētās navigācijas bultiņas starp komiksiem un ziņām un prikoliņiem.

Jā, tā ir reklāma, bļin!

Lūdzu, te lielāka!

Make Notes

Back A Day - Forward A Day