Bija un izbija

« previous entry | next entry »
Dec. 15., 2012 | 11:47 am
mood: ēdu dzērvenes

Man patīk māls,tāpēc,ka tas māca nepieķerties,jo nekad nevar zināt vai radītais darbs būs dzīvotspējīgs un tik un tā to radot ielieku visu sevi.Pēc cepšanas ceplī ir saplīsuši paši skaistākie darbi.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

(bez virsraksta)

from: [info]hartmann
date: Dec. 15., 2012 - 10:24 pm
Link

Tur jau droši vien vesela zinātne apakšā, dabūt pareizo māla mitrumu un temperatūru utt.

Atbildēt | Diskusija


Andr.

(bez virsraksta)

from: [info]andr
date: Dec. 15., 2012 - 11:08 pm
Link

Tā kā tie ir mani pirmie darbi,tad no kļūdām mācos.Pats svarīgākais ir kārtīgi izmīcīt mālu,to es uz dažiem darbiem nebiju no sirds pacentusies izdarīt.Cepli pati nekad neesmu kurinājusi,šī mācība man vēl priekšā.

Atbildēt | Iepriekšējais