KODACHROME -
10.10.08 07:57
es jau te rakstiiju par to cik man ljoooooooooti nepatiik lidot. peec pagaajushaas nedeeljas londontripa jutos atvieglota ka naakamais lidojums buus tikai 29 decembrii uz budapeshtu. figu!
vakarnakt mans viirietis pazinjo ka vinjam konference beljgjijaa. un man ir jaabrauc liidzi...faking, 8. novembrii.
aaaaaaaaaaa.. tiesagan es savas bailes peedeejaa laikaa esmu iemaaciijusies mazinaat-2 viina glaazes pirms lidojuma un veel 2 lidojuma laikaa dara briinumus!kameer miiljotais koposies ar paareejiem credit analyst(-iem) , es braukshu uz to pilseeteli ko sauc par bruges.
shogad jau ir bijushi 12 lidojumi. un buus veel 4.
tuvojos neizbeegamam un skumjam alkoholismam....tikai bailju deelj.

3CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

pomegranate
pomegranate
pomegranate (my name is alise)
10.10.08 07:06

Mana mamma teica (izbraukājusi visu eiropiņu), ka uz bruges nu gan vajagot aizbraukt.. un veltīt šai vietai vairāk kā dienu, jo tā esot tiešām, tiešām skaista. Ceru, ka globalizācija tās šarmu nav sabojājusi! Kad atbrauksi, gaidīšu kādu sīku aprakstiņu!!! :*
Bāc.. varētu jau teikt, lai tu liecies mierā un bailes pārvari, taču, tā kā es esmu galīgi tizla savā fobijā no čūskām, ka pat no nomestām šļūtenēm, vadiem, kurpju šņorēm ķeru pie sirds, tad.. laikam paklusēšu. :) Turies!


ReplyThread
anasazii
anasazii
anasazii
10.10.08 07:18

man ir pielipusi stulba paarlieciiba, ka, jo vairaak es lidoju, jo vairaak palielinaas iespeejamiiba , ka lidmashiina nokritiis.
bruugee pavadiishu veselas triis dienas. tiesagan man shkjiet ka tik ilgi tur nav ko dariit....


ReplyThread Parent
pomegranate
pomegranate
pomegranate (my name is alise)
10.10.08 07:45

Pamēģini par to koeficientu nedomāt, galu galā tu, tāpat kā es, esi veiksminiece. Mums kaut kā vienmēr paveicas, pat visdrūmākajā brīdī kaut kā nospīd.. :)
Tev tā pati lidmašīnas krišana vai nāve tik ļoti biedē.. vai fakts, ka tev varētu būt taisnība?

Jāteic, ka esi iefiltrējusies interesantā dzīvesveidā. Iztēlojos tevi kā Keriju no seriāla "sex and the city", kur viņa klaiņoja pa Parīzi garlaikota, nesaprasta.. lielo romantiku neatradusi. Hmm..


ReplyThread Parent