KODACHROME -
8.1.07 13:52
kulturaali un seksuaali aktiivi pavadiitas divas dienas.iepaziistinu savu zeenu ar latvieshu virtuvi. shokolaades sierinji un siljkje kazhokaa. viins un labas vakara filmas....
uztraucos par savu bizbizmaariiti....salauzta sirds. un lai arii esmu tuukstoshiem kilometru attaalumaa, turu vinjas roku un raudu. zheel, kad kaadam salausta sirds...; pati uztraucos par saveejo- baidos, ka shoreiz tas vareetu beigties tragjiski. miilestiiba nogalina.... franshu zeenz zolaas nesalauzt sirdi, bet neticu..;neticu... neticu..
mees meitenes vienmeer iemiilamies ne tajos un reizees,kad tiekam saapinaatas, shkjiet ka iistamiilestiiba nemaz nepastaav.
un reizees? kad miilam, ir gruuti noticeet,ka uz pasaules ir arii vientulji cilveeki.. peec taadas pashas miilestiibas un tuvuma alkstoshi cilveeki, kaaadi esam bijushi pashi....

miilu.... un laikam jau pirmoreiz muuzhaa to taa pa iistam, skalji vaardos arii atziistu...un taa pa iistam pat saaku apdomaat...khmmmmm....naakotni?
vai vinjsh tiktieshaam vareetu buut iistais?

2CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

jack
jack
jack
9.1.07 09:09

kazas aizmūk ar dabīliem svešiniekiem un kad piņājot skrien apakaļ tad brīnās ka visi sūta ***.
Bet un anyway lai veicas :)


ReplyThread
pomegranate
pomegranate
pomegranate (my name is alise)
9.1.07 13:00

Meiteņu mīlestība.. kā mīkla.. Lipīga un skaista, bet, ja piekalst, tad grūti nomazgāt. Tikai ar to metāla skrubi. Hi Hi Hi!
Lai tas būtu tā kā pasakā! (Bez tā skrubīša var arī iztikt. Hi Hī - iedomājos - skrubīts laika gaitā sarūsē, bet mīla?)


ReplyThread