::

21. Okt, 2009 | 12:04 pm

Ikkreiz, kad es redzu kaut kaadaas bildees RTU eekas noformeejumu, kur virs durviim ir uzkarinaati vaardi zinaat speet radiit, es varu vizualizeet to cilveeku, kam shii doma ienaaca praataa. Tikpat labi var izkarinaat: RTU - mana ziniibu kaltuve, Pretim jauniem zinaatnes sasniegumiem 21. gadsimtaa, Paldies Tev mana miiljaa RTU, utt.

Zinaat speet radiit - tas taapat kaa Partija, Komunisms, Ljenjins. No taa arii resnais mammuks sabiedrisko attieciibu nodaljaa ir iespaidojies.

Links | ir ko teikt -2- | Add to Memories


::

21. Okt, 2009 | 01:35 pm

Un tad veel kaarteejo reizi es esmu atklaajis vienu no visas Latvijas nelaimju galvenajiem iemesliem. Vot kaada huja peec ir visu laiku par veesturi jaarunaa? Kaapeec briidii, kad Ushakovs ierodas Okupaacijas muzejaa tur ir piecdesmit zhurnaalisti savaakushies, tad tur medijos diskutee, viena sabiedriibas dalja ir sashutusi, cita ir sashutusi par kaut ko citu, tad svariigaaks par visu ir tas, vai Ushakovs pateiks vaardu okupaacija, nepateiks, ko tad pateiks, a pateica, ka taa bija nelikumiiga inkorporaacija ar vardarbiibas draudiem.

Visa shii njemshanaas ap veesturi ir ljoti izdeviiga tiem, kas negrib, lai cilveeki domaatu par to, kas notiek. Njemaas ar to savu veesturi un terminiem vienaa laidaa, nu un lai njemaas, ka tikai nesaak sev uzdot jautaajumus, ko tie tur augshaas dara. Redziet, to veesturisko spriedzi, ko tagad Ushakovs uztur, vinjsh ir iemaaciijies tieshi Maskavaa, kur Medvedevs par veesturi vien runaa, tad kliedz peec modernizaacijas un turpina par veesturi. Tieshi taa pasha iemesla deelj, lai cilveeki nedomaatu. Raadaas, ka Latvijaa arii darbojas.

Links | ir ko teikt | Add to Memories


::

21. Okt, 2009 | 03:40 pm

Pirmdien: Went to Fabric - 10 Year Anniversary Weekend in yesterday. People were still going there since Saturday Night, not stopping 'till Monday morning! Now my mother and Gerald (pateevs) arrived to spend some days in London and celebrate my birthday Wednesday. Let's go!

Treshdien: 25 years old: Going to meet my mother & Gerald in Harrods now and tonight we go to The Phantom of the Opera at Her Majesty's Theatre in London!

Smiekliigs gadiijums, kad mamma ar pateeti atbrauc uz Londonu no Amsterdamas nosvineet deela 25. jubileju. Jaunietis, kas maacaas kaut kaadu kinorezhiju vai ko taadu, tachu par labaako peedeejaa laika filmu atzina Kariibu juuras piraatus. Nu blja, nu kaa kaut kas taads ir iespeejams vispaar?

Links | ir ko teikt -1- | Add to Memories