::

31. Aug, 2009 | 11:26 am

Taatad te iet valjaa Notting Hill karnevaals. Es jums teikshu aarpraata pizgjets tas ir nevis karnevaals. Panjemam vienu rajonu Londonaa, aiztaisam uz divaam dienaam visas bankas un veikalus ciet un salaizham iekshaa chupu jamaikieshu, kas tirgo alu un paartiku, kaa arii apmeeram miljonu cilveeku, kas uz visu to skataas.

Taatad. Divas dienas garsh rauts pilseetas centraa, marihuaanas duumi visur apkaart, pilns ar policistiem, kas to visu uzrauga. Skan dancehall un regejs visaas malaas. Piedodiet, es neko taadu veel redzeejis nebiju. Tev ir situaacija. Tev ir vienaa rokaa alus, otraa rokaa tu turi tikko aizpiipeetu dzhointu un tev vajag uzzinaat kaa lai nokljuust kaut kur. Tad tu ar savu alu un kaasi droshi dodies pie policista un pajautaa kur tas atrodas, pa celjam ievilkdams duumu un izlaisdams to teju policistam sejaa. UN JAMS NEKO NEDARA! Vinjsh tikai smaidiigi pasaka kur tev buutu jaadodas.

Tad veel cilveeki dod visu ko par briivu. Dzhointu dabujaam par velti no rastaam, jo nopirkaam bariibu no vinjiem, rastu kokus ap kaklu liekamos es dabuuju par velti, jo man vinji patika, taapat arii ragga CD man iedeva par velti, jo nebija naudas par ko nopirkt, un beigaas tiku arii pie sveetaa vakareediena bildes variaacijas, kur jeezus un maaceklju vietaa ir rastas.

Dodiet veel vobshem.

Links | ir ko teikt -2- | Add to Memories